Părinți de nota 10

Dana Budeanu le-a pus gând rău mămicilor din showbiz

Dana Budeanu le-a pus gând rău mămicilor din showbiz-ul românesc, pe care le acuză că alimentează un fenomen destul de periculos în rândul tinerelor care se gândesc să facă la un moment dat un copil.

Realizatoare pastilei „Amețitele și mafioții” de pe Youtube a avut câteva critici de adresat vedetelor care le încurajează pe femei să se simtă bine în pielea lor indiferent dacă au vergeturi, celulită sau câteva kilograme în plus. Motivul? Susține că majoritatea sunt ipocrite și chiar aduc jigniri la adresa femeilor, că fac discriminări.

A vorbit și despre un fenomen pe care l-a observat în rândul vedetelor care sunt pe cale să devină mame sau chiar au născut: panica pe care o promovează zilnic nu i se pare normală Danei.

„Ies în fiecare zi și se vaită. Mă, nu zici că au născut. Bă, zici că sunt undeva într-un lagăr de concentrare și trec prin motherhood. Ele asta vă relatează în fiecare zi. Motherhood-ul este sfârșitul lumii. Doamne, voi, celelalte mame, cum rezistați? Ce, mă? E crearea unui val extrem de periculos, discriminatoriu față de femei, este o jignire adusă mamelor.

Creează un precedent extrem de periculos. Stați dracu la cremele voastre. Îndepărtați-vă de ceea ce nu controlați. Nu sunteți niște exemple nici pentru motherhood, nici să faci psihoterapie”, este verdictul dur dat de Dana Budeanu în cel mai nou episod, apărut astăzi pe Youtube.

La un moment dat (minutul 24:50 din videoclipul de mai sus), creatoarea de modă se enervează atât de tare încât scuipă la propriu spunându-le vedetelor care dau sfaturi de parenting și se plâng toată ziua cât de greu este să crească un copil că ar trebui să își trăiască viața departe de ochii lumii.

„Motherhood-ul ăsta de care vă plângeți este o împlinire dumnezeiască. Nu meritați să aveți copii, toate astea care vă plângeți. Copiii ăștia ne-au salvat timpul. Realizezi că poți să faci N lucruri pe care înainte le lălăiai”, a completat Budeanu.