Părinți de nota 10

Ce ritual are mama Denisei Răducu în fiecare noapte: „Mă trezesc la 3, ora la care a murit, și…”

Denisa Răducu s-a stins din viață la 27 de ani, în urmă cu patru ani. De atunci, mama ei nu și-a revenit. Încă își plânge fiica, iar acum face dezvăluiri neașteptate cu privire la ritualul ei de când a pierdut-o. Mama Denisei trăiește o adevărată dramă!

Denisa Răducu a murit la o vârstă fragedă, iar mama ei încă nu a accepatt pierderea ficei sale. Boala necruțătoare a doborât-o, iar mama artistei s-a adunat cu greu. Nici acum nu și-a revenit complet, la patru ani de la decesul fiicei sale.

Mama Denisei a dezvăluit ritualul său din fiecare noapte, de când artista nu mai este printre noi. Geta Răducu se trezește noapte de noapte la ora 03.00, ora la care fiica ei a murit, și se uita la pozele artistei. Familia îndurerată încă speră ca totul să fi fost doar un coșmar.

” Încerc să trec peste tot, că nu am încotro. De patru ani, mă trezesc la 3 dimineața, ora la care prințesa mea a murit, și mă uit pe Internet la pozele ei. Pe lângă asta, de patru ani, nu mai stau la masă, mănânc doar în picioare. Pentru că fiica mea nu este și ea la masă, nu mai pot sta la masă, ca oamenii. Îmi mai imaginez că o să vină acasă, vorbesc cu mine că e plecată pe la concerte, prin America, și tot sper”, a spus Geta Răducu, pentru playtech.ro.

Mama Denisei a intrat în depresie după pierderea suferită și a reușit să se pună pe picioare duoî ce a devenit bunică.

‘Am avut și o perioadă îndelungată de depresie, dar mi-am refăcut viața și băiatul actualului soț are un băiat și ne-a făcut bucuria să ne facă bunici. Acum are doi ani și el a reușit să mă scoată din depresie’, a mai spus ea pentru sursa citată.

La rândul lui, tatăl Denisei este la fel de îndurerat după patru ani. A precizat că merge zilnic la cimitir pentru a-și vedea fiica, iar în casp i s-a făcut un adevărat altar.

‘Merg zilnic la cimitir, la Denisa, să îi aprind o lumânare și să vorbeasc cu ea. I-am făcut altar, aici, în casă, pe pereți am multe tablouri cu pozele ei, ca să-mi mai alin dorul de ea’, a povestit tatăl Denisei.

Denisa Răducu, înainte de a fi răpusă de cancerul de ficat, dorea să își ridice casa visurilor ei în comuna Ştefăneşti, jud. Vâlcea. Din nefericire, aceasta a apucat doar să ridice pereții exteriori.

După moartea artistei de acum aproape patru ani, apartamentul, dar și casa, i-au rămas moștenire surorii acesteia, Adelina. Emilian Răducu, tatăl răposatei cântărețe de manele, a declarat că lucrările la casă sunt gata și că totul arată exact așa cum și-a dorit Denisa Răducu. De asemenea, acesta a afirmat că sora Denisei a investit în casă și că aceasta urmează să se mute în respectiva locuință, la vară, împreună cu familia ei.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..