Părinți de nota 10

Nu intelegea de ce pisica tot vine la umarul ei drept si incepe sa dea in disperare cu laba acolo, dar dupa ce a fost din intamplare la un control a incremenit! Uite ce i-au gasit doctorii acolo acestei femei, animalul a simtit din prima zi

Sue McKenzie, in varsta de 64 de ani, a avut parte de o intamplare iesita din comun, care i-a schimbat radical viata.

Totul a inceput dupa ce motanul ei, pe nume Tom, a inceput sa ii dea tarcoale si sa umble pe langa ea, desi in mod normal acesta fugea de mangaieri si cauta sa limiteze foarte mult contactul cu oamenii.

Sue a fost si mai uimita in momentul in care pisica a inceput sa se urce pe ea si sa se duca mereu la umarul drept. Ajunsa acolo incepea sa dea cu laba destul de tare, ca si cum ar vrea sa scoata ceva de sub piele.

Initial femeia a ignorat aceste semnale, asta pana cand, intamplator, a fost la un control medical, unde medicii i-au descoperit o tumora maligna in stadiu incipient.

Animalul se pare ca simtise acest lucru si incerca sa ii transmita stapanei un semnal de alarma. Din fericire Sue a urmat cu succes un tratament iar acum este in afara oricarui pericol.