Părinți de nota 10

Ce a promis Gina că îi va spune fetiței sale când va fi mare. Mărturisirile care au uimit pe toată lumea: „Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim…”

Primele imagini cu Gina Pistol după ce a născut. Cum arată simpatica prezentatoare după ce ea și bebelușul au fost externați!

Gina Pistol și Smiley au anunțat în luna septembrie a anului trecut că vor deveni părinți. Frumoasa veste i-a entuziasmat pe prieteni și apropiați, iar fanii au fost extrem de încântați. Astăzi ei se bucură enorm să petreacă timp cu ea acasă.

Din imagini se poate observa că Gina se află într-o stare foarte bună și este cu zâmbetul pe buze, alături de tatăl fetiței sale: „Vă mulțumim frumos pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, dar suntem într-un roller coaster emoțional”, spune Gina, într-un videoclip pe Instagram.

„Fetița noastră este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte și peste a doua și peste a treia”, spun Smiley și Gina.

De asemenea, cei doi au promis că atunci când fetița lor se va facem mare îi vor spune cât de mulți oameni s-au bucurat pentru nașterea sa, dovadă fiind mesajele și urările de bine din partea a zeci de mii de persoane.

„Hello. Salutare, tuturor. Vă pupăm cu drag. Aflaţi despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetiţa noastră este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulţumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi şi energie pozitivă. Cea mai frumoasă surpriză şi cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă şi este minunată. Abia aşteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit şi cât de mult s-au bucurat oamenii pentru naşterea ei”, a spus Smiley, în clipul video de pe Facebook.

Deşi până la momentul actual Gina şi cântăreţul nu au postat nicio fotografie cu micuţa, aceştia au făcut prima dezvăluire despre numele ei. Astfel, proaspeţii părinţi au anunţat că numele fetiţei va fi Josephine Ana Maria. Prezentatoarea a postat pe contul său de Instagram o imagine cu certificatul de naştere al micuţei, dar şi o imagine de la ecografie. „Josephine, ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”, a scris Gina Pistol pe Instagram.