Părinți de nota 10

Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley are un naș celebru. Ce persoană influentă va fi părintele ei spiritual

Fetița Ginei Pistol

Fericire mare în showbizul românesc! Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley a venit pe lume ieri și a primit nota 10 la naștere. Fericiții părinți au făcut deja primele declarații și au anunțat, totodată,  cine anume le va boteza fetița.

Ginei Pistol și Smiley au devenit părinți

Ieri, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară. Imediat după ce prezentatoare a născut, Smiley le-a transmis urmăritorilor că Gina Pistol se simte bine și că sunt extrem de fericiți de acest eveniment.

Fetița Ginei Pistol a primit nota 10 la naștere: „Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: ‘Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.”.

Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley va avea un naș celebru

Deși toți se așteaptă ca nașul de botez al micuței lor să fie chiar Pavel Bartoș, apropiații cuplului spun că altcineva ar fi în cărți pentru a-i fi părinte spiritual.

Apropiații Ginei Pistol și a lui Smiley au dezvăluit că Adrian Sârbu este ca un mentor pentru Smiley. De mai bine de un deceniu, cei doi au relație foarte bună și se sfătuiesc, adesea. ”Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au spus apropiații potrivit Redactia.ro.

De ce nu l-au ales pe Pavel Bartoș?

Pavel Bartoș și Smiley au o relație extrem de apropiată. Colegi de platou pentru mai multe show-uri de televiziune, cei doi sunt prieteni și în viața de zi cu zi. Astfel, Smiley este nașul uneia dintre fiicele lui Pavel Bartoș, Sofia. Totuși, Pavel Bartoș nu va face același serviciu pentru prietenului său Smiley: „Nu cred. Dacă se va întâmplă asta, să fie primit. Dar nu e un motiv ca eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită”.