Părinți de nota 10

Familia panicată vede cum câinele casei târa bebelușul de scutece

Sasha, un erou pit bull din Stockton, California, a salvat o familie dintr-o casă în flăcări.

O fetiță de 7 luni a fost prinsă într-un incendiu, dar Sasha l-a apucat pe copil de scutece și a dus-o afară.

Este un exemplu incredibil care pune capăt tuturor poveștilor senzaționaliste care înfățișează pit-urii drept câini violenți.

Pitii au avut în trecut un titlu interesant: „Câinii Americii”. Datorită loialității și blândeții lor, oamenii s-au gândit la pitbull-uri mult mai diferit decât astăzi.

Din păcate, acești câini sunt înțeleși greșit astăzi și majoritatea oamenilor le leagă de lupte de câini și comportament agresiv.

În 2018, un incendiu a prins o parte a fourplexului pe East Yorkshire Drive, iar flăcările s-au răspândit rapid.

Nana Chaichanhda, proprietarul casei, a observat comportamentul ciudat al pitbullului ei. Sasha, câinele ei de 8 luni, nu s-a oprit din lătrat și din lovitură la ușa din spate.

Nana a lăsat câinele să intre, dar câinele a lătrat și mai tare. Atunci Nana a observat că casa verișoarei sale ardea și că și casa ei era în pericol.

A fugit în dormitor să-și apuce copilul, dar Sasha era deja lângă copil.

Chaichanhda nici nu a observat când câinele a fugit pe lângă ea și a intrat în dormitor.

Pitbull a simțit că bebelușul era în pericol și a decis să ajute. Sasha apucă scutecele bebelușului Masailah și încercă să o tragă de pe pat.

Desigur, Nana nu a mai pierdut timp, a luat copilul și câinele și toți trei au părăsit casa la timp.

Deși echipajele de pompieri au răspuns în câteva minute de la apelul 911, focul a distrus majoritatea fourplexului.

Din păcate, casa Nanei nu mai era locuibilă și a fost forțată să înceapă campania GoFundMe.

Oamenii au donat mai mult de 6.000 de dolari, iar campania sa încheiat cu succes.

Familia și-a restaurat casa, iar Masailah este un copil mic fericit astăzi. Dacă nu ar exista Sasha, lucrurile s-ar fi putut termina mult mai rău.

Nu e de mirare că Sasha a vrut să o salveze pe Masailah atât de persistent, încât cei doi s-au născut la câteva zile distanță și practic au crescut împreună.

„Îi datorez Sashei totul”, a spus Nana, „Sper că povestea mea ajută la schimbarea percepției negative a pitbullilor”. Ea a adăugat, de asemenea, că Sasha a fost întotdeauna considerată parte a familiei și că ea este eroul.

Trebuie să spunem că Sasha s-a comportat ca o bonă grijulie și de protecție în această situație, iar familia este norocoasă să o aibă.

Într-un interviu acordat FOX40, Chaichanhda a explicat că a fost una dintre nopțile rare în care a lăsat-o pe Sasha afară și a salvat viața tuturor.