Părinți de nota 10

Domnisoara din imagine are 16 ani si dupa cum puteti vedea este SUPERBA. Multi spun ca este cel mai frumos copil celebru din showbizul romanesc

Are doi parinti superbi, iar ea le mosteneste frumusetea. Noelle Vlasov este supermodel la numai 15 ani. Tatal ei, Marian Nedelcu a fost un model de succes, iar mama ei, creatoarea de moda Ingrid Vlasov arata exceptional. La patru ani defila deja pe podium la Paris, iar la 11 avea primul blog de moda. Are […]

Are doi parinti superbi, iar ea le mosteneste frumusetea. Noelle Vlasov este supermodel la numai 15 ani. Tatal ei, Marian Nedelcu a fost un model de succes, iar mama ei, creatoarea de moda Ingrid Vlasov arata exceptional.

La patru ani defila deja pe podium la Paris, iar la 11 avea primul blog de moda. Are chip angelic, par minunat si este considerata cea mai frumoasa fetita din Romania. În studioul foto se simte ca acasă: „Fiica mea s-a nascut manechin (…) O las sa se fardeze in fiecare zi, am invatat-o de mica sa fie cocheta. Nu mi se pare nociv. Nu e rau sa inveti o fetita sa se aranjeze de la o varsta cat mai frageda”, spunea Ingrid, anul trecut, pentru Kanal D.

Face canto, canta la pian si ii place sa deseneze. Noelle nu s-a decis încă ce vrea să devină, însă știe sigur că o sa facă ceva în domeniul artei. Singurul ei idol este mama sa și se fătuiște cu ea în orice. Merge la scoala si ii place, insa nu de putine ori frumusetea i-a adus necazuri: „Copiii de la scoala sunt OK, sa zicem. Cei din clasa mea sunt OK. Insa, sunt niste fete mai mari care probabil nu ma plac. Mai apare si invidia”, a declarat Noelle Vlasov.

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”, declara Ingrid Vlasov încă de pe vremea când fiica ei nu împlinise nici 14 ani. Pentru a-i susține și cultiva pasiunea, părinții i-au organizat programul astfel încât Noelle făcea home schooling cu mult înainte să devină o alternativă pentru întreaga lume.

CITESTE MAI DEPARTE