Părinți de nota 10

A primit cel mai simplu și emoționant dar de la un elev

Rachel Pratt este profesoară la o școală din Kennewick, Washington. Își iubește meseria și își iubește toți studenții, dar Crăciunul trecut, în ultima zi de școală înainte de vacanța de Crăciun, unul dintre studenți i-a oferit ceea ce s-a dovedit a fi cadoul ei preferat.

Iată ce a postat Rachel pe Facebook: ′′ Astăzi a fost ultima zi înainte de vacanța de iarnă. Vom avea două săptămâni libere să ne odihnim cu familiile și cu cei dragi de sărbători, apoi ne întoarcem la școală în 2019.

Cu o zi înainte de pauză și Crăciunul chiar după colț, majoritatea profesorilor le aduc copiilor lor ceva cum ar fi cărți sau dulciuri și ocazional primesc ceva de la studenții lor.

Astăzi am primit niște bomboane de ciocolată, note dulci lucrate manual, câteva bijuterii, dar aceste bezele Lucky Charm mi-au ieșit cel mai mult în evidență.

Vedeți, 100 % din școala mea este gratuită / redusă la prânz. Primesc, de asemenea, micul dejun gratuit la școală în fiecare zi a săptămânii școlare. Puștiul ăsta a vrut să-mi ia ceva atât de mult, dar nu a avut nimic de oferit.

Deci, mai degrabă decât să nu-mi dea nimic, această studentă și-a deschis cerealele gratuite pentru micul dejun în dimineața asta, a luat ambalajul din spork, paie și șervețel, și-a făcut timp să scoată fiecare bezea din cerealele ei pentru a pune într-o pungă pentru Eu sunt.

Fii recunoscător pentru ceea ce ai, și pentru ceea ce îți oferă alții. Totul vine cu adevărat din cele mai adânci părți ale inimilor lor.”

Credit foto: Rachel Uretsky-Pratt