Părinți de nota 10

O nouă veste proastă în familia Andrei și a lui Măruță. Anunțul de ultimă oră

Cătălin Măruță a anunțat în urmă cu scurt timp că și fiul lui, David, a fost diagnosticat pozițiv cu Covid. Cum se simte micuțul.

Soții Măruță sunt în carantină la domiciliu, după ce au fost diagnosticați cu Covid. Și fiica celor doi, Eva, este tot pozitivă. David era singurul care scăpase și era negativ. Azi însă, prezentatorul a anunțat că și David are Covid. Cum se simte micuțul.

Andra a postat pe contul ei de Instagram în urmă cu câteva zile fotografii cu ea și cu micuța Eva. A scris și câteva cuvinte despre starea lor. ”Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă! ”, a scris Andra pe Instagram. ”Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă, așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, scria și Măruță zilele trecute.

David Măruță are Covid. Cum se simte

În urmă cu scurt timp, prezentatorul a anunțat pe pagina sa de Instagram că și David s-a îmbolnăvit între timp. Micuțul în vârstă de 9 ani, era singurul din familie care era negativ. Însă între timp, micuțul a contactat și el virusul.

”Tot ce face tati e cool! Covidul nu e in categoria asta, dar uite că după ce am devenit eu pozitiv, s-a întâmpla și cu David! Mulțumim pentru mesaje, din fericire ne simțim toți bine. Trecem noi și de asta!”, a scris Măruță pe Instagram. Se pare însă ca David se simte bine, după cum a anunțat chiar prezentatorul. Măruță este prezent în emisiune de acasă perioada aceasta, el apărând la TV chiar alături de David și Eva.