Părinți de nota 10

Cel mai păros bebeluș din lume a primit deja 5 oferte de job! Cum arată acum și ce trebuie să facă zilnic

Un copil de doar un an și trei luni a reușit să facă senzație încă din prima sa zi de viață. Deși s-a născut cu patru săptămâni înainte de termen, acesta i-a impresionat pe toți cu părul generos!

Aceasta este incredibila poveste a lui Reign Butler din Rochdale, Manchester (Marea Britanie). Chiar dacă s-a născut prematur, la 36 de săptămâni, bebelușul i-a surprins pe părinți și pe cei din spital cu o impresionantă podoabă capilară.

Părul neobișnuit de mare și de des l-a transformat însă pe cel mic într-o adevărată vedetă locală.

Vicky, mama băiețelului, spune că nu puține sunt dățile când trecătorii cred că bebelușul este, de fapt, fetiță. Deși mai are un băiat, acum în vârstă de șase ani, care a venit pe lume aproape complet chel.

Ca să îi mențină aspectul „de revistă”, mama copilului este nevoită să îl treacă pe cel prin printr-un adevărat ritual de înfrumusețare, căci o asemenea podoabă capilară generoasă necesită și o atenție pe măsură.

Un detaliu cu adevărat surprinzător este faptul că, obișnuit deja cu rutina îngrijirii, puștiul deja știe să se perie singur, deși are doar un an și trei luni.

Aspectul complet ieșit din comun al lui Reign Butler i-a determinat pe părinții acestuia să îl înscrie într-o agenție de modeling încă de când avea doar șase luni, la îndemnul apropiaților.

Inițial, părinții s-au gândit că cel mic nu va avea atât de mult succes, fiindcă nu arată precum un copil obișnuit.

Totuși, nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit faptul că puștiul lor a primit cinci oferte de joc, totul în doar un an.