Părinți de nota 10

Două gemene identice care s-au căsătorit cu gemeni identici sunt însărcinate în același timp

Două surori gemene, Brittany și Briana Deane, care s-au căsătorit cu frați gemeni identici, sunt acum însărcinate în același timp.

Potrivit Daily Mail, cele două femei, în vârstă de 33 de ani, sunt din Virginia și locuiesc acum în aceeași casă cu soții lor, respectivi Josh și Jeremy Salyers, care au 35 de ani.

Îmbrăcate în rochii care amintesc de filmele Disney, surorile au anunțat celor 84.300 de urmăritori ai lor de pe Instagram că Brittany și Josh așteaptă un băiețel, în timp ce sexul celuilalt copil … rămâne necunoscut.

”Suntem toți atât de încântați că un băiețel se va alătura familiei noastre … și suntem în numărătoare inversă până când vom afla sexul lui bebe #2!”

Brittany și Briana o-au întâlnit pe Josh și Jeremy la un festival dedicat gemenilor în 2017 și, după o poveste de dragoste, bărbații le-au cerut amândoi în căsătorie șase luni mai târziu.

Cuplurile s-au căsătorit în Twinsburg, Ohio, în august 2018, purtând rochii identice și au anunțat sarcinile surorilor în august anul trecut, printr-o ședință foto cu o tematică din serialul Baywatch.

”Ghici ce !! ?? AMBELE cupluri sunt însărcinate! Suntem încântați și recunoscători că experimentăm sarcini suprapuse și vă împărtășim toate aceste știri! Copiii noștri nu vor fi numai veri, ci frați genetici și multipli cuaternari! Abia aștept să-i întâlnim și să se întâlnească!” – au anunțat familiile de gemeni.