Părinți de nota 10

Horoscopul saptamanii 1-7 februarie. 3 zodii scapa de GHINION si sunt protejate de DIVINITATE:

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Raportandu-ne strict la ceea ce este important, saptamana aceasta nu vei fi dezamagit/a de partenerul/a de viata si de actiunile sale. Conjunctia astrala este favorabila pentru tine, apar noi dorinte si mai multa pasiune. Teama de respingere iti poate diminua intentiile, iar uneori poti fi chiar lipsit/a de diplomatie. Importanta iubirii devine inevitabila si vei primi un mesaj atat de puternic incat te vei mobiliza instinctiv pentru a imbunatati lucrurile.

Situatia ta financiara pare promitatoare. In aceasta saptamana vei avea noroc mai ales daca initiezi negocieri legate de activitatea ta profesionala sau de un viitor proiect in domeniu. Anticiparea iti va fi de folos, deoarece ai un anumit fler pentru a gasi punctele slabe in managementul tau financiar. Dai dovada de multa creativitate pentru a iesi dintr-o posibila situatie jenanta legata de disponibilitatea fondurilor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vei fi mai sentimental/a in urmatoarele zile si vei fi mai sensibil/a decat de obicei la atentia sau cadourile din partea persoanei iubite. Daca vei avea parte, prin absurd, de o situatie neplacuta in dragoste, vei vedea lucrurile mult mai clar si vei putea sa te pui in pielea celuilalt astfel incat sa ai o atitudine corecta.

Castigurile tale scad in aceasta saptamana, asadar vei avea tendinta naturala de a amana plata unor facturi sau cheltuieli. Acum este in joc o nevoie de securitate, te vei axa total pe realizarea de noi surse de venit si te vei gandi mereu la diferite mijloace de imbunatatire a situatiei. Exista discutii in jurul tau despre investitii si achizitii, poate te poti lipi de ceva!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aspectele astrale ale acestei saptamani nu vor fi discrete. Vei trece prin emotii puternice si contraste mari. Va trebui sa iti dai seama la ce trebuie sa renunti si sa pastrezi ceea ce corespunde cu adevarat nevoilor tale cele mai profunde. O latura a personalitatii tale iese la iveala si te surprinde chiar si pe tine. Cu toate acestea, pastrezi echilibrul in relatia ta actuala.

Vei avea o perspectiva mai profunda asupra vietii tale financiare, ceea ce te determina sa economisesti prin reducerea cheltuielilor. Vei vedea ca strangerea curelei iti ofera mai multa intelepciune si ratiune in fata ispitelor. Investitiile sunt favorabile, in special in strainatate sau daca sunt legate de comertul exterior. Apar unele cheltuieli neasteptate legate in casa.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Cauti independenta si faci primii pasi spre asta in aceasta saptamana. Ai nevoie de spatiu in relatia ta de cuplu si il vei obtine cu orice pret. Daca iti este oferita fara sa depui eforturi, atunci vei fi mai iubitor/oare si mai frumos/oasa decat oricand. Daca esti singur/a, intalnirile sunt intense si pline de provocari.

Saptamana aceasta este momentul perfect sa iti arati hotararea si bunavointa. Munca in echipa este necesara si, in plus, nu va fi plictisitoare. Interactiunile cu colaboratorii tai vor fi mai senine, pentru ca ii vei vedea mai intelegatori cu tine.

Leu (22 iulie – 22 august)

Exista foc si pasiune in aceasta saptamana in viata ta sentimentala. Nu vei rata oportunitatile de a-ti imbogati relatia cu momente intense, atat timp cat nu iti este frica sa te lasi purtat/a de val. Aceeasi atitudine si acelasi curaj le vei avea si in cazul in care esti singur/a. Daca valul te poarta catre o persoana pe care nu o cunosti foarte bine, dar care are potential, atunci vei da frau liber imaginatiei si vei trai clipa.

Iti vei da seama imediat de greselile pe care le faci la locul de munca, dar mai ales de cele ale altora. Daca gestionezi o echipa de lucru, nu vei avea probleme sa gasesti veriga slaba sau actiunile care te-au facut sa pierzi timpul pana acum. Chiar daca acea persoana are mult mai multa experienta de viata decat tine, ea nu se conformeaza regulilor tale si creeaza haos. Evenimentele neplacute te vor trage in jos in ceea ce priveste situatia ta financiara.

Fecioara(23 august – 22 septembrie)

Comportamentul tau este mai tolerant in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita. Saptamana aceasta va veti intelege mai bine datorita acestui lucru. Delicatetea ta va fi apreciata, creezi climatul ideal pentru a inflori sentimente. Iubirea si jocurile de putere nu se inteleg, asa ca te dezarmezi fara sa-ti dai seama. Prea mult realism nu este intotdeauna bun.

Vei gasi multe solutii de a-ti creste veniturile in aceasta saptamana. Indiferent de obstacolele care iti apar in cale, le inlaturi cu fermitate si incredere. Daca esti in cautarea unui raspuns important, arunca un ochi mai atent asupra unor hartii sau documente cu care ai avut de-a face recent. Atentia e cea mai buna arma a ta.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Simți mai intens iubirea pe măsură ce te apleci mai mult asupra partenerului/ei. Este foarte important să dai dovadă de afecțiune zi de zi, astfel dragostea crește și relația în care ești implicat/ă e mai fericită. Este imposibil să construiești lucruri de valoare în doi fără dragoste. Nu contează mândria, renunță la ea!

În această săptămână vei putea să îți redirecționezi bugetul către ceva profitabil. Devii mai practic/ă decât ai fost până acum și renunți un pic la teama de a încerca lucruri noi în materie de bani. Influențele astrale te pun în grațiile oamenilor influenți.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Viața ta sentimentală este sub semnul întrebării în această săptămână. Vei trăi situații care te vor debusola și care te vor face să ai dubii. Dacă în prezent ești singur/ă, fii atent/ă la noile întâlniri și ai grijă mai ales la imaginea pe care ți-o creează oamenii. Nu te baza pe aparențe!

Nu va fi ușor să avansezi cu planurile tale legate de bani. Așteptarea este cuvântul cheie, există anumite blocaje care vor persista un timp. În toată această perioadă, îți poți reviziui proiectele înainte de a le lansa. Privește partea plină a paharului!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu faci nimic cu jumătăți de măsură. Te bazezi pe libertatea ta de gândire și independență pentru a face ceea ce vrei fără să-ți faci griji pentru cei din jur, cum ar fi un partener, spre exemplu. Singurul tău scop este să-ți trăiești viața la maximum. Dar, ferește-te de extravaganță și egoism.

Astrele îți vor oferi impulsuri constructive în viața ta materială și îți vor permite să acționezi în direcția unei siguranțe financiare mai bune pe termen lung. De asemenea, sunt favorizate contactele cu oamenii care te pot ajuta în această direcție. Eforturile tale vor da roade dacă ai răbdare în special cu administrația.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trăiești intens iubirea în această săptămână și ai capacitatea de a crea momente extrem de tandre în cuplu. Posesivitatea se poate declanșa în tine, mai ales dacă ești născut în primul decan al semnului. Dacă ești singur/ă, nu ești ferit/ă de dragoste la prima vedere.

Voința ta e mai fermă, lucru care îți permite să creezi legături profesionale ori de afaceri cu anumite persoane care te pot ajuta în acest sens. Situația ta financiară se va îmbunătăți simțitor doar datorită relațiilor pe care ți le faci.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Săptămâna aceasta va fi extrem de bogată pentru tine în ceea ce privește dragostea. Viața ta sentimentală va fi energizată de propriile convingeri, vei fi condus/ă să acționezi mai întâi conform lor. Relația cu persoana iubită este mai directă și mai adevărată, altfel nu vei fi dispus/ă să îți pierzi timpul. Relațiile inutile și superficiale nu te atrag.

Ca să ai succes atât profesional, cât și financiar, trebuie să acționezi rațional. Imediat ce te vei implica emoțional, lucrurile se vor strica pentru tine. Încearcă să menții relațiile profesionale la acest nivel, deoarece prieteniile sau aventurile amoroase nu îți sunt utile în acest moment.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Viața ta amoroasă este îmbogățită printr-o eliberare a sentimentelor tale. Le lași să curgă și să se exprime liber, pentru că nu mai vrei ca presiunea să primeze. Vei simți o nevoie profundă de exprimare a ceea ce ești. Inima este cea care te ghidează de această dată, iar rezultatul este o mare ușurare. Dacă ești singur/ă, întâlnirile din această săptămână te vor marca profund.

Vei avea multe de făcut pentru a avea succes pe plan financiar. Nevoia ta de siguranță este mai mică decât cea de a cheltui, lucru care te trage în jos. Să fii prudent/ă și chibzuit/ă e cel mai bun lucru pe care îl poți face în această săptămână.