Părinți de nota 10

Familia Regală Britanică este extrem de fericită odată cu venirea unui nou membru. Copiii lui Kate și William sunt în extaz. Și-au dorit mult să se întâmple asta:

Familia Regală Britanică este extrem de fericită odată cu venirea unui nou membru. Copiii lui Kate și William sunt în extaz. Și-au dorit mult să se întâmple asta, iar dorința le-a fost ascultată și îndeplinită.

Un nou membru aduce fericire în familia regală! Prințul William și Kate Middleton au adoptat în secret un nou cățeluș

Cocker spanielul cuplului regal Lupo a încetat din viață în noiembrie, după nouă ani cu familia, dar, din fericire, lovitura morții câinelui iubit a fost înmuiată de sosirea unui nou cățeluș. Cocker spanielul negru de acum 8 luni a fost un cadou de la fratele lui Kate, James Middleton, care a anunțat pe Instagram în mai că câinele său Luna, sora lui Lupo, avea o așternut de șase cățeluși, dar el nu ar păstra niciunul ca „ei toți au case minunate care îi așteaptă. ” Un prieten al familiei reale a declarat duminică pentru The Mail : „Noul cățeluș este adorabil și întreaga familie este păzită. Au fost devastate când Lupo a murit. S-a sperat că un câine mai tânăr îi va oferi lui Lupo ceva companie și îi va da ceva mai multă viață și energie. ”

Lupo a fost un cadou de Crăciun de la părinții lui Kate către cuplu în 2011, același an cu nunta lor. Câinele ar fi fost foarte protector față de prințul George după ce s-a născut și chiar l-a ajutat să-și aleagă numele, potrivit Times . Kate și William se pare că au avut probleme să decidă cum să le numească prim-născut, așa că și-au scris alegerile pe bucăți de hârtie pe care le-au împrăștiat pe tot podeaua pentru ca câinele să le aleagă. Când Lupo a trecut, membrii familiei au emis o declarație personală rară pe Instagram, scriind : „Foarte trist în weekendul trecut dragul nostru câine Lupo a murit. El a fost în centrul familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va fi dor de el atât de mult – W&C. ”

James a împărtășit, de asemenea, un omagiu adus animalului de companie pe propriul său cont de socializare, spunând : „Mulți oameni de-a lungul anilor m-au contactat cu privire la durerea pierderii unui câine și, pentru majoritatea, pierderea unui câine este, în aproape fiecare mod comparabil cu pierderea unei persoane dragi umane. Durerea pe care am simțit-o când mi-am pierdut primul câine Tilly în 2017, încă mă doare și, când am aflat știrile despre Lupo, mi-a adus un val de emoții. El a concluzionat: „Odihnește-te în pace Lupo. Tilly & Mini te vor aștepta. Veți fi întotdeauna amintit și moștenirea voastră va trăi pentru totdeauna. Băiat bun.”

James, în vârstă de 33 de ani, și logodnica sa Alizee Thevenet, în vârstă de 31 de ani, au postat pe iulie poze cu puii pe Instagram, dezvăluind că, după 56 de zile de îngrijire a celor mici, era pe punctul de a-i trimite pe toți în casele lor veșnice.

James Middleton a postat fotografii cu așternutul de cocker spaniel, dintre care unul îi numește acum pe ducele și ducesa de Cambridge părinții săi.  Imagine: Instagram

„Foarte trist în weekendul trecut dragul nostru câine, Lupo, a murit. El a fost în centrul familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va fi atât de dor de el. – TOALETA.”

Lupo a fost atât de important pentru familie încât prințul William a făcut referință la animalul de companie în primul său interviu oficial după ce a devenit tată în 2013.