Părinți de nota 10

Cum arată soţia lui Sorin Bontea? Cei doi sunt căsătoriţi de 26 de ani

Sorin Bontea, dincolo de micul ecran, are o familie superbă. Copiii lui au mai apărut în lumina reflectoarelor, dar nu şi soţia!

Căsătorit de 26 de ani, Sorin Bontea are o fată, dar şi un băiat, Iulian. Relaţia chef-ului cu ambii lui copii este una foarte apropiată, după cum a declarat chiar el în repetate rânduri. „Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune“, spunea în urmă cu mai mulţi ani Sorin Bontea pentru Pro TV Magazin.

Fiica lui, Miruna, a apărut chiar şi la „Chefi la cuţite” cu un super preparat. Aproape că a lăcrimat când a văzut-o. Soţia este cea care nu a apărut aprope niciodată la TV. Aproape singura fotografie cu soţia lui Chef Bontea în spaţiul public este una din ziua nunţii lor. În imaginea respectivă, celebrul bucătar şi soţia lui apar în timpul cununiei religioase. Îmbrăcată în rochia albă de mireasă, soţia lui Sorin Bontea are trăsături blajine, părul închis la culoare şi o silueta sveltă. Ulterior, ea s-a schimbat, a abordat şi un look nou (vedeţi în galeria foto)

În anii trecuţi, Chef Sorin Bontea a vorbit şi despre cum şi-a cunoscut soţia şi cum a reuşit să o cucerească: „Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească“.

Sorin Bontea a mai dezvăluit că soţia lui găteşte excelent şi că adoră preparatele ei: „Soţia mea găteşte excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregăteşte foarte bine. Acasă gătim des, să nu vă imaginaţi că mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peştele, copiilor le plac pastele“.