Părinți de nota 10

Asa arata fetita cu parul ca vata de zahar careia medicii i-au interzis sa-si perie podoaba capilara. Sufera de un sindrom foarte rar

Parintii Alex si Mark Barlow au cautat si incercat numeroase produse cosmetice in disperarea lor de a imblanzi parul fiicei lor, Lyla Grace, dar fara rezultate

Lyla Grace Barlow incepea deseori diminetile in lacrimi , in timp ce mama ei, Alex, incerca disperata sa-i imblanzeasca firele de par.

Fetita nu avea parul asa din cauza modului in care doarme, ci sufera de sindromul Uncombable Hair, cel care creeaza o electrizare incontrolabila ce nu permite pieptanarea firelor de par.

Cei doi parinti au mers cu fetita la specialisti.

Acestia au dezvaluit ca nu au mai vazut niciodata un asemenea par si au recomandat parintilor sa nu mai foloseasca pieptanul.

”Parul lui Lyla Grace a inceput sa creasca, dar era ca puful. Am crezul ca este uimitor, dar aveam sentimentul ca ceva nu este in regula. Oamenii au spus ca este doar baby hair, dar sora ei este cu 20 de luni mai mare decat ea, asa ca stiam ca acest lucru nu este normal. Aveam un grafic al diferitelor tipuri de par si nu-l gaseam pe al ei acolo. Era doar puf, ca vata de zahar”, au declarat parintii fetitei.

Problemele au inceput sa apara cand copila a crescut. Oamenii spuneau ca arata ca Albert Einstein

”Parul a crescut destul de repede si pana la varsta de patru ani a fost foarte scurt, apoi a inceput sa se incurce si a fost foarte greu de gestionat. Am folosit o multime de produse pentru a putea obtine efectul unui pieptanat, dar nimic nu a functionat. A fost dureros pentru ea cand am incercat sa-l periez si obisnuia sa stea ridicat.”, au declarat parintii fetitei pentru Mirror.

Potrivit specialistilor, sindromul de care sufera fetita, cunoscut sub numele de Uncombable Hair, are drept cauza foliculii care au o forma diferita. In timp ce aproape toti oamenii au foliculi rotunzi sau ovali, fetita ii are in forma de inima.

Chiar daca trece prin clipe dureroase, Lyla Grace isi iubeste podoaba capilara. Prietenii de la scoala o indragesc pentru look-ul ei special.

”Am crescut-o in acest fel ca sa fie mandra de parul ei si sa fie fericita pentru persoana care este. Atat timp cat va avea aceasta atitudine, va fi bine.”, a mai spus Alex, mama fetitei.

Din fericire, aceasta a marturisit ca, in ultimii ani, parul fiicei sale a inceput sa se ”imblanzeasca”, permitand sa-i faca niste codite impletite.