Părinți de nota 10

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18 – 24 ianuarie 2021

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 ianuarie 2021, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 ianuarie 2021

Persoane dragi din viața ta trec prin momente dificile. Deși empatizezi și rezonezi cu suferința lor, din fericire pentru tine, de această dată vei știi ce să faci cu această nevoie.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 ianuarie 2021

Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 ianuarie 2021

Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajută să elimini o bună parte din premisele acelor situații care te descumpănesc. Nimic nu va mai părea de neacceptat având în vedere schimbările pe care le vei trăi.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 ianuarie 2021

Pe parcursul acestei săptămâni totul ți se va părea dificil, mai ales cu cât la nivel energetic vei resimți din nou haosul din viața ta. De cele mai multe ori vei avea tendința de a privi totul cu pesimism.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 ianuarie 2021

La birou este nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Uneori încerci mult prea agresiv să îți susții punctul de vedere.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 ianuarie 2021

Spui că ești concentrată pe obiectivele pe care le ai stabilite, dar îți dai seama că te minți singură. Ajungi din nou să te neglijezi din punct de vedere profesional și asta nu va fi în avantajul tău.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 ianuarie 2021

În zilele care urmează îți îndrepți atenția spre propria persoană și către familie. Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 ianuarie 2021

În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților, deși știi că atitudinea adoptată nu te caracterizează.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 ianuarie 2021

Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată cu luarea anumitor decizii. Demersurile pe care le faci cu consecvență, pentru recâștigarea încrederii în sine, dau rezultate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 ianuarie 2021

Poziția retrogradă a mai multor planete te va agita destul de mult în apropierea weekend-ului și de aceea vei anula toate planurile pe care le aveai stabilite.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 ianuarie 2021

Chiar dacă situațiile tensionate din familie par să fie de necontenit, îți păstrezi vitalitatea printr-un echilibru energetic demn de invidiat. Mișcarea fizică te ajută mult în acest sens.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 ianuarie 2021

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur.