Părinți de nota 10

Semne că ești vizitat de îngerul tău păzitor

Ai avut vreodata senzatia ca esti vizitat de ingerul tau pazitor? Simti lucruri ciudate in jurul tau pe care nu ti le poti explica? Iata raspunsurile.

Ingerii sunt entitati spirituale, fiinte de lumina asa cum ii descrie Biblia, care ne protejeaza in fata raului. Ingerii apar in majoritatea culturilor si religiilor lumii si sunt impartiti in noua cete ingeresti, fiecare cu caracteristici bine definite.

Ingerii sunt trimisii lui Dumnezeu pe Pamant si pot avertiza asupra cataclismelor care vor avea loc. In plus, multi considera ca ingerii pot lua diferite forme prin care ne atentioneaza in legatura cu o intamplare negativa pe cale sa se intample. Ei se pot materializa in porumbei sau fluturi, aburi, fum sau raze inexplicabile de lumina pe timp noros.

Fiecare dintre noi primeste la nastere un inger pazitor care ne vegheaza cat traim. Aceasta entitate, invizibila cu ochii fizici, se afla in permanenta langa noi pentru a ne sustine, pazi si calauzi. Depinde doar de noi sa intram in contact cu ea. Iata sapte semne care arata ca ai inceput sa comunici cu el.

1. Gasesti pene
Penele -in special cele albe, sunt unul dintre cele mai puternice semne asociate cu prezenta ingerului pazitor, mai ales daca te afli intr-o zona in care nu te-ai astepta sa vezi asa ceva. Ingerii lasa semne pentru a-ti reaminti ca sunt mereu alaturi de tine.

2. Vezi curcubeul
Curcubeul are o semnificatie spirituala. Daca vezi un curcubeu care apare fara sa ploua, este mai mult decat probabil un semn trimis de un inger. Ii place sa iti reaminteasca faptul ca nu esti singura.

3. Observi nori cu forme ciudate
Norii care au forme neobisnuite- pasari, oamen, ba chiar ingeri, reprezinta adesea un semn ca ingerul pazitor te supravegheaza si incearca sa te ghideze intr-o anumita directie.

4. Schimbarea temperaturii
Daca simti o schimbare aleatorie a temperaturii, ingerul pazitor este foarte aproape de tine. Ingerii pazitori calatoresc si exista prin frecventa si vibratie iar prezenta sa langa tine poate schimba modul in care reactioneaza moleculele de aer si temperatura acestuia. Fii foarte atenta, deoarece ingerul tau pazitor are sa iti comunice ceva important.

5. Simti o prezenta
Daca te simti ca si cum ai fi urmarita, este adesea semn ca o persoana draga decedata te vegheaza sau un indemn sa continui sa faci ceea ce faci. Atunci cand simti o prezenta in camera este un semn clar ca ingerii incearca sa te contacteze.

6. Iti auzi numele
Ai mers vreodata la plimbare si ti-ai auzit numele strigat? Poate chiar de mai multe ori. Doar ca in apropiere nu se afla nimeni care sa faca asta. Este un semn ca ghidul tau spiritual incearca sa iti atraga atentia! Deschide-te spre lumea spirituala si vezi daca poti intra in contact.

7. Vise intense sau amintiri
Desi este normal sa visezi este posibil sa experiemntezi vise ciudate. Ele sunt extrem de vii, iar tu le tii minte foarte bine. Este aproape la fel de real ca si ceea ce este in fata ta. Acest lucru se poate intampla si cu amintirile. Daca ai amintiri bruste, dar nu iti poti aminti de unde provin, este semn ca ghidul tau spiritual incearca sa te contacteze.