Părinți de nota 10

Copilul astrolog din India care a prezis pandemia a avut din nou dreptate! Profeție ȘOC pentru 2021: Ce se întâmplă până în martie 2021

Tânărul astrolog indian Abhigya Anand, cel care a devenit celebru în întreaga lume prin predicțiile sale din ultimii doi ani, are un avertisment șoc pentru 2021! Totul va ține până în martie.

Abhigya Anand avertizase încă din vară că un lucru teribil ar putea începe în 20 decembrie și criza ar putea dura până în martie 2021. Între timp, a apărut noua tulpină de coronavirus care a început să facă ravagii în Europa.

Indianul Abhigya Anand are 14 ani și a devenit celebru după ce, în anul 2019, ar fi prevestit pandemia de coronavirus. El este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.

În 2019, într-un video postat pe internet, el spunea că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”.

După coronavirus, conjuncție fatală de trei planete

Potrivit tânărului astrolog, planetele Saturn, Jupiter și corpul ceresc Pluto vor fi „complet aliniate, iar efectele acestei conjuncții ar putea provoca boli, distrugere și foamea în rândul popoarelor. Nu va mai exista nicio ființă vie decât dacă oamenii acționează din timp”, avertizează Abhigya Anand.

Anand lansase o nouă alertă, afirmând că o altă catastrofă ar putea avea loc în jurul datei de 20 decembrie 2020. Fenomenul va fi unul extrem, provocând și mai multe nenorociri și victime și ar trebui să dureze până în martie 2021. Noua tulpină de coronavirua a apărut în jurul acestei date.

Abhigya Anand este din India și a devenit cunoscut pe când avea doar 7 ani datorită capacității sale de a învăța într-un timp record. Băiatul a studiat doar câteva luni, una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita. În plus, la 7 ani, el a câștigat un premiu extrem de important în India, după ce a recitat ”Bhagavad Gita” (”Cântecul divin”, vechi text sanscrit cuprinzând 700 de versete, o scriere sacra în tradiția hindusă), cu pronunții corecte, uimind pe toată lumea.