Părinți de nota 10

Doliu tragic! A murit un cunoscut actor. Avea doar 27 de ani. Pierdere uriașă

Anul 2021 a început cu stângul, înregistrând foarte multe decese. De acestă dată este vorba despre un actor extrem de cunoscut care a murit la doar 27 de ani. Momentan, cauzele decesului nu au fost făcute publice.

Este vorba despre actorul indigen canadian Taran Kootenhayoo cunoscut şi premiat pentru rolul său din filmul “Bella Ciao!”, apărut în anul 2018. Actorul a murit în noaptea de Anul Nou iar anunțul decesului său a fost făcut miercuri, 6 ianuarie, de către producătorul său. Trebuie menționat că, momentan, cauzele decesului său nu au fost făcute publice.

„Creatorul a chemat acasă o legendă. Te iubim, odihneşte-te în pace, frate”. Taran este descris de cunoscuţi drept un „poet, scriitor și actor, incredibil de talentat”, este mesajul postat pe contul de Instagram al producătorului lui Taran Kootenhayoo.

Hollywood Reporter informează că Taran Kootenhayoo s-a născut în Cold Lake, Alberta și a fost membru al națiunii Sioux Alexis Nakota. Actorul a urmat școala de actorie la Colegiul Capilano din Vancouver, absolvind în anul 2015. A fost cunoscut mai ales pentru rolul vedetă Niki, un tânăr fără adăpost, aflat în căutarea surorii sale dispărute, în „Bella Ciao!” , filmul indie din 2018 al regizorului Carolyn Combs despre personaje care se intersectează într-o comunitate multiculturală din estul Vancouverului.

Pe site-ul oficial al filmului „Bella Ciao!” apare un mesaj legat de moartea actorului:

„Pierderea noastră este incomensurabilă. Taran a fost un colaborator talentat și disciplinat, un prieten cald și generos. Cuvintele nu captează respectul și afecțiunea noastră profundă pentru el”.

Este de menționat faptul că, într-un articol din 2018 apărut în revista Hollywood North, Taran Kootenhayoo spera că rolul lui Niki va încuraja alți tineri indigeni să îi urmeze exemplul în actorie. De altfel, pentru acest rol el a primit premiul Stars to Watch, în cadrul Festivalului Whistler.