Părinți de nota 10

Kelly Osbourne, transformare fenomenală după ce a slăbit 38 de kg: ”M-am răzbunat pe bărbații care au spus că sunt prea grasă!”

Kelly Osbourne a slăbit peste 38 de kilograme și se mândrește cu un trup perfect, pe care învață să și-l etaleze în toată splendoarea. În plus, ea spune că slăbind a reușit să se răzbune pe acei bărbați care au refuzat să iasă cu ea pe motiv că ” e prea grasă”.

Potrivit Mirror, Kelly Osbourne, în vârstă de 36 de ani, a mărturisit că a fost invitată în oraș de șapte bărbați într-o singură zi, însă i-a refuzat pe toți. Motivul? Se pare că fiecare dintre ei prezentaseră un interes pentru Kelly, însă au refuzat să-și dea întâlniri cu ea ”pe motiv că e prea grasă”. Deși acum erau interesați de ea, după ce a slăbit mai bine de 38 de kilograme, ea a decis să-i refuze.

Kelly Osbourne a fost invitată în emisiunea ”The Thalk”, unde lucrează și mama ei, iar aceasta a făcut dezvăluiri despre viața amoroasă. Mai exact, întrebată dacă există cineva în viața ei, ea a mărturisit: ”Să spunem că doar mă distrez!”

Artista a mărturisit că nu regretă niciun moment că a refuzat să iasă cu acei bărbați.

”Știi cum a fost? Erau bărbați pentru care la un moment dat am manifestat un interes, însă ei făceau comentarii de genul <>”, a mărturisit ea, potrivit sursei citate.

Osbourne a luptat cu greutatea în trecut. A scăpat de nouă kilograme în 2009, înainte de a participa la show-ul “Dancing with the Stars”. A dezvăluit apoi pentru Shape Magazine că mânâncă pe sistem nervos. Ulterior, ea a slăbit mai bine de 38 de kilograme după ce și-a făcut operație de mișcorare a stomacului în urmă cu doi ani de zile.