Părinți de nota 10

Horoscopul copiilor în 2021

Horoscopul copiilor în 2021. Viitorul sună foarte bine, dacă ne luăm după ce spun astrele despre cum le va fi copiilor noștri în 2021. Berbecii sunt plini de energie, micii Tăurași vor să fie în centrul atenției, iar Capricornii se relaxează și meditează. Horoscop realizat de totuldespremame.ro.

Și asta nu este tot! Dacă credeți în astre, să vedem cum va fi anul următor pentru fiecare zodie în parte!

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Copiii născuți sub acest semn zodiacal vor avea un an plin de progrese și de noi achiziții. Berbecii vor fi veseli, curioși și dornici să descopere cât mai multe lucruri, de aceea părinții lor vor spune că par mereu în acțiune.

2021 este anul în care nativii din această zodie vor manifesta nevoia de a fi cât mai independenți. Deci, în funcție de vârsta berbecuțului tău, va fi momentul înțărcării, al frecventării grădiniței sau marea clipă în care va rămâne singur acasă pentru prima oară!

Fiind mereu în mișcare, poate apărea riscul unor mici accidente, lovituri, julituri. Însă berbecii sunt în general puternici și se pot reface destul de ușor după orice afecțiune.
Atenție și la zona capului: pot fi sensibili la dinți, gât, urechi sau nas.

Au nevoie mereu de noi activități, pentru că micii berbeci se plictisesc repede și stimularea continuă îi ajută. Cine știe? Poate îl înscrii la un club sportiv sau petreceți mai mult timp împreună în natură.

Taur (21 aprilie-20 mai)

Personalitatea copiilor din zodia Taur va fi într-o continuă transformare în 2021. Este anul emoțiilor intense, a descoperirii de sine și a unor talente neștiute până acum! Astrele spun că va fi un an memorabil pentru copii născuți sub acest semn zodiacal, care le poate marca întreaga existență!

Micii tăurași vor avea tendința să își schimbe programul de somn, poate datorită emoțiilor pe care le experimentează, așa că aveți grijă să le creați o rutină de odihnă, cu ore cu culcare și de trezire cât de cât fixe.

Copiii Taur vor să se facă remarcați, le place să fie în centrul atenției, așa că trebuie încurajați să-și descopere latura socială, să-și facă noi prieteni, să vorbească în public, dacă sunt mai mărișori.

Petrece cât mai mult timp alături de nativul în Taur, deoarece are nevoie de confirmarea opiniilor și sentimentelor, are nevoie de o validare din partea unui adult a tuturor schimbărilor pe care le experimentează.

Gemeni (21 mai-21 iunie)
Cele mai importante achiziții ale copiilor născuți în această zodie în 2021 vor fi cele de natură intelectuală, cognitivă. Micuții Gemeni vor învăța cu ușurință tot felul de noțiuni noi, vor dobândi noi abilități și au nevoie să fie stimulați cât mai mult.

Limbajul va apărea rapid în cazul celor micuți, iar cei săriți de 5 ani pot ține adevărate discursuri care pot impresiona și un om mare!

Tendința lor de a învăța cât mai mult îi poate obosi pe micii Gemeni, așa că trebuie să ai grijă să se odihnească suficient. Tot la capitolul sănătate, astrele spun că este posibil ca unii Gemeni să prezinte anumite alergii asemănătoare cu cele ale părinților lor, așa că fii cu ochii pe semnele unor astfel de reacții.

Le plac plimbările foarte mult, deci, dacă pandemia se mai micșorează n-ar strica să-ți plimbi copilul cât mai mult în 2021: la mare, la munte, la bunici la țară sau, de ce nu, peste hotare!

Rac (22 iunie-22 iulie)
Micul Rac va fi tare mămos în 2021, indiferent de vârstă. Vrea să fie cu mami, să o simtă aproape în fiecare zi. Dar stai liniștită, este doar o fază, depinde doar de tine cum o gestionezi.

Copilul Rac va fi foarte ascultător anul acesta, cuminte, părinții se vor lăuda cu el peste tot, ba chiar se vor gândi să îi facă un frățior care să-i semene! Îi place să se joace singur, dar dacă are musafiri, va împărți cu siguranță jucăriile cu ei.

Va fi apreciat de cei din jur, își va face cu ușurință prieteni, pentru că este o fire destul de sociabilă. Îi plac foarte mult îmbrășișările, oferă-i cât mai multe în fiecare zi!

Nu va avea probleme prea mari de sănătate, cea mai sensibilă zonă va fi burtica și pot apărea mici intoleranțe alimentare, dureri ușoare sau indigestii.

Citește în continuare pe www.totuldespremame.ro

Loading...