Părinți de nota 10

Luna plină în Rac, 30 decembrie 2020. În căutarea siguranței

Am început anul 2020 cu o Eclipsa de Luna pe gradul 20 Rac sprijinită de Nodul Nord pe gradul 8:26 Rac și terminăm acest an tot cu o Luna Plină pe gradul 8:53 Rac.

Luna Plină este o faza lunară importantă, acuma entitățile solare (Soarele este o ființă vie) sunt într-un dialog astral cu entitățile lunare care traduc mesajele astrale pentru noi, pamantenii. Luna Plină este un moment al “culesului “, culegem ce am semănat în bine sau în rău, trecutul este analizat, răsplătit sau pedepsit.

O Luna Plină pe axa Rac –Capricorn, este un aspect de opoziție, un aspect dinamic între două energii complementare ce cere de la noi efort, atenție mărită pentru a găși un echilibru dar acesta poate fi găsit doar dacă căutăm un numitor comun între cele două energii Rac și Capricorn. Dacă Racul sporește emoțiile noastre, dorința noastră de a caută siguranță, confortul emoțional și fizic în familia noastră, la capătul opus, Capricornul sporește dorința de putere și de a domină pe ceilalți, ambițiile lumești, scopurile profesionale, regulile și responsabilități rigide, egoismul, controlul autorităților. Ambele semne vor să construiască ceva durabil dar în timp ce Racul vrea să construiască o casă, o familie, Capricornul vrea să construiască un stat, un imperiu, o afacere, o carieră puternică.

Racul guvernează viață privată, nevoile familiei, îngrijirea copiilor, mama, motivația principala este securitata căminului, familiei lui. Energia lui se află încă la un nivel imatur al mințîi și trebuie să învețe să aibă grijă de ceilalți dar fără a lasă nesiguranța să-l lege prea strâns de oameni. Antidotul pentru această nesiguranță profundă este să să întoarcă spre interior și să dezvolte credință în suflet, în ceva dincolo de om. Capricornul este despre supraviețuirea în această lume fizică: cum dezvoltăm o carieră, o afacere, o căsătorie din interes, duritate, lupte extreme pentru vârful pirmidei, bani, cât mai mulți bani, să construim palate și nu case. Când analizăm valoarea acestei energii capricorniene în dezvoltarea sufletului, trebuie să ne amintim în permanentă că entuziamul și forță de a urcă cât mai sus trebuiesc temperate de compasiune, să nu pierdem din imagine dragostea față de oameni.

Capacitatea de a “îngriji” a Racului devine în Capricorn o capacitate de a “îngriji “obiectivele, carieră, ambițiile profesionale și lucrurile care credem că ne da securitate și notorietate. La nivel inferior, ambele semne ne transformă în robi ai familiei și carierei.

Fuziunea cu mintea superioară este imposibilă dacă ne simțim separați de divin iar separația este cauza tuturor fricilor și nesiguranței.

La nivel superior, ne aducem aminte de originea noastră divină, de Hristos din noi. Așa, subconștientul este purificat de interpretările false, de devotamentul fals, de zidurile false ale securitățîi, de temeri, de strădaniile pur animalice și interpretările ei superficiale. Doar printr-o perspectiva spirituală, printr-o viață dedicată conceptelor spirituale, alungăm frică, stresul, conceptele materialiste. Numai prin credință putem lupta cu temerile noastre, putem depăși nesiguranță, putem să fim liberi și în același timp legați de toate și de toți dar într-un mod altruist.

Iar această Luna Plină în Rac aduce în atenția noastră dezechilibrele create de temerile noastre legate de familie, părinți, tradițîi, neam, carieră, funcții, fundații solide, planificări pe termen lung, stabilitate, autorități.

PREVIZIUNI ZODII Luna plină în Rac, 30 decembrie

Berbec: Nu căuta nod în papură persoanelor care au făcut tot posibilul să te ajute, dar au eșuat în încercările lor. Poate că este momentul să pui umărul la treabă mai mult și să nu te mai bazezi pe alții.

Taur: Nu ignora stările confuze pe care le ai, căci ele sunt un semn că nu ești tocmai pe cel mai bun drum.

Gemeni: Ai grijă de bani mai ales acum, pe final de an. Te fură magia momentului și pofta de a sărbători, dar nu uita că prima lună din 2021 poate veni cu buzunarele goale dacă nu ești chivernisitor.

Rac: E momentul să nu mai ai niciun fel de regret indiferent de ce decizie iei din punct de vedere sentimental.

Leu: Nu uita de unde ai pornit, iar dacă va fi cineva care să îți ceară cu disperare ajutorul, nu îl ignora.

Fecioară: Spune lucrurilor pe nume, dar nu o face ca un reproș, ci oferind soluții, dezvelind perspective pe care ceilalți nu le-au observat.

Balanță: Dacă simți că nu te ridici la nivelul așteptărilor celorlalți, cel mai bine ar fi să analizezi care sunt punctele în care greșești des.

Scorpion: Nu e momentul pentru remușcări. Mergi înainte indiferent de ce se întâmplă în jurul tău.

Săgetător: Nu te mai panica pentru tot felul de motive și lasă bârfa la o parte. Nu faci decât să te încarci cu energie negativă inutil.

Capricorn: Nu ridica tonul la cei din familie, chiar dacă aveți divergențe de opinii. Trebuie să fii mai maleabil, mai ales cu vârstnicii.

Vărsător: E timpul să acționezi. Nu mai merge cu visatul cu ochii deschiși. 2021 nu va mai avea răbdare cu tine!

Pești: Nu spune anumite adevăruri doar pentru a le face rău celorlalți. Întreabă-te cât de mult ajută ceea ce scoți pe gură: nu cumva faci mai mult rău?