Părinți de nota 10

Horoscopul runelor pentru finalul de an, cu Mihai Voropchievici. Ce îi așteaptă pe nativi

Mihai Voropchievici ne anunță că urmează noi surprize de proporții pentru semnele zodiacale, care au parte de multe provocări pe majoritatea planurilor la finalul anului 2020.

Deși anul 2020 se apropie de final, surprizele nu par să se termine. Numerologul Mihai Voropchievici ne spune la ce să ne așteptăm zilele următoare și ne sfătuiește să nu intrăm cu datorii în noul an.

Citește mai jos pentru a afla la ce să te aștepți în ultimele zile din anul 2020.

Horoscopul runelor pentru finalul de an, cu Mihai Voropchievici

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să își pregătească bagajele pentru că se anunță o călătorie de final de an.

Taur

Se pare că taurilor nu le-au ieşit cozonacii așa cum ar fi trebuit. Sunt sfătuiți să fie pe poziții pentru că se anunță o bătălie, căreia îi vor face față dacă dau dovadă de mult calm.

Gemeni

Gemenii se pregătesc pentru o schimbare totală, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Se anunță o revigorare pe majoritatea planurilor.

Rac

Deși oboseala își spune cuvântul și simt că s-au suprasolicitat, Racii trebuie să se pregătească pentru o săptămână grea, aglomerată, în care trebuie să se ocupe de treburile casnice.

Leu

Leii sunt în culmea fericirii și au foarte mult noroc în dragoste. Sunt îndrăgostiți până peste cap și vor să profite din plin de momentele petrecute alături de persoana iubită.

Fecioară

Chiar dacă s-au confruntat cu un an dificil, cu multe obstacole, Fecioarele dau lovitura la final de an și au parte de câștiguri considerabile pe majoritatea planurilor.

Balanță

Se anunță o perioadă anevoioasă pentru Balanțe, care se confruntă cu anumite dificultăți și sunt sfătuite să aibă grijă la maniera în care vor să gestioneze situațiile în care se află.

Scorpion

Deși Scorpionii au aspirații mare și își doresc rezultate rapide, sunt sfătuiți să nu forțeze mâna norocului și să aibă răbdare.

Săgetător

Săgetătorii se arată puțin arţăgoşi în aceste zile. Se anunță o comuniune specială cu divinitatea pe final de an, când vi se cere raportul.

Capricorn

Capricornii sunt în căutare de rezolvări și răspunsuri în legătură cu problemele cu care se confruntă. E timpul să abordați o altă tactică.

Vărsător

Se anunță schimbări majore pe majoritatea planurilor pentru nativii din Vărsător, atât pentru finalul anului 2020, cât și pentru începutul anului următor.

Pești

Peștii vor avea parte de o schimbare majoră la sfârșit de an, fie că este vorba despre schimbarea locuinței, fie că încep un alt job.