Părinți de nota 10

Oana Zăvoranu și Alex, dezvăluiri în premieră despre sarcină / „Primul copil este pe drum”

Când spui Oana Zăvoranu, spui sarea şi piperul din showbiz! În exclusivitate pentru Star Matinal, vedeta a acordat un interviu, chiar acasă la ea. Prezentatorul Dima Trofim a făcut-o pe vedetă să răspundă la întrebările pe care nu le-a primit niciodată la TV. Oana şi soţul Alex au acordat un interviu la dublu şi au dezvăluit prin câte provocări a trecut căsnicia lor.

„Ne-am redescoperit ca şi cuplu. Avem 4 ani de căsnicie şi 7 ani de relaţie. Ne-am unit mai mult. Am trecut printr-o perioadă mai delicată. Ne-am dat un refresh. În momentul acesta suntem mai bine decât eram noi la începuturi. Am învăţat din eşecuri. Perioada aceasta în care oamenii stau foarte mult unul cu celălalt pe cei care trebuie să îi apropie, îi apropie, iar pe cei care trebuie să îi despartă, îi desparte. La noi, perioada aceasta a aprins o flacără. Intervenise un moment de monotonie. Era mai mult o prietenie. Nu mai aveam timp unul de celălalt”, au declarat Oana şi Alex, în exclusivitate pentru Star Matinal.

Vedeta spune că a învăţat din toate greşelile pe care le-a făcut. Iar acum se declară o femeie împlinită alături de soţul Alex: „Alex m-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată. Este singurul bărbat care m-a făcut să înţeleg cu ce se mănâncă dragostea. Am cunoscut o persoană foarte drăgăstoasă cu multe probleme. La început, Oana era o persoană foarte sensibilă şi dulce. M-a ţinut în frâu. Ce a fost la începutul relaţiei nu le doresc nici duşmanilor mei. Era orice pentru mine şi am luptat pentru ea. Acum este mai mult decât orice.”