Părinți de nota 10

Ce mari şi frumoşi s-au făcut copiii lui Ştefan Bănică Jr.! Violeta şi Radu Ştefan împreună

Nu ne aşteptam să îi vedem împreună, într-o aşa ipostază inedită! Radu Ştefan Bănică, fiul cel mare al lui Ştefan Bănică, a apărut alături de sora lui, de Violeta, la Gala Premiilor UCIN. Rar sunt prezenţi la evenimente cei doi tineri!

Gala Premiilor UCIN a avut loc în seara de 21 septembrie, în Bucureşti. Mai multe celebrităţi au luat parte la eveniment, mulţi actori, mulţi artişti, printre aceştia remarcându-se şi tineri pe care probabil, peste câţiva ani, o să îi putem admira pe scena teatrelor.

Şi Andreea Marin şi-a făcut prezenţa, chiar înainte de gală ea anunţa că are de decernat premii importante: „O plăcere şi o onoare să ofer două dintre cele mai valoroase premii în cinematografia românească la @gala.ucin , la Teatrul Naţional. Nu am mai purtat de multă vreme o ţinută de gală.”. Nu a mers singură, ci însoţită de fiica sa, de Violeta.

Toate privirile au fost furate de tânăra domnişoară care s-a înălţat, are un corp armonios, un chip luminos. A purtat o rochie tinerească pe care a asortat-o cu o pereche de sandale cu puţin toc. Violeta nu a intrat însă în sala evenimentului până când fratele său nu şi-a făcut apariţia. Radu Ştefan a fost şi el prezent la eveniment. Cei doi copii ai lui Ştefan Bănică Jr. s-au fotografiat împreună, s-au bucurat enorm de timpul petrecut împreună. Au făcut şi poze la panou!

Se ştie că artistul a declarat că Violeta, fiica sa din mariajul cu Andreea Marin, şi Radu Ştefan, fiu cel mare, au o relaţie foarte bună. La fel îşi doreşte să se întâmple şi cu Alexandru, băieţelul cel mic, pe care Ştefan Bănică îl are cu Lavinia Pârva, actuala lui soţie.

Băiatul lui Ştefan Bănică a fost admis la UNATC.

“Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ştefan. care a devenit student, intrând printre primii admişi la UNATC, secţia Actorie. Aşadar, suntem la a treia generaţie a familiei Bănică care urmează acelaşi drum şi îmi face plăcere să împărtăşesc asta cu voi ! Îi mulţumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actriţa Delia Nartea, cu care Radu Ştefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii şi adolescenţi, unde Delia investeşte pasiune, răbdare şi dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări şi tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Şi nu uitaţi că de voi depinde schimbarea mentalităţii în această ţară!”, a fost mesajul postat de Ştefan Bănică Jr pe o reţea de socializare.

Loading...