Părinți de nota 10

“Suntem impreuna de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amandoi virgini de cand am inceput. Am ramas impreuna, a fost langa mine si cand stateam la camin si imparteam impreuna o conserva de ton sau ceva si acum…” Morosanu, primele declaratii despre divort! Acum totul e clar:

Potrivit marturisirilor facute de Catalin Morosanu, el si partenera sa de viata nu au niciun motiv sa divorteze. Mai mult, luptatorul K1 a impartasit o veste extraordinara: “lucreaza” la al doilea copil. In cadrul interviului oferit recent, el a afirmat: “Avem un copil minunat si o sa mai facem inca unul”.

“Suntem impreuna de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amandoi virgini de cand am inceput. Am ramas impreuna, a fost langa mine si cand stateam la camin si imparteam impreuna o conserva de ton sau ceva si acum a ramas langa mine cand i-am oferit totul. Chiar sunt norocos ca am gasit-o pe sotia mea si frumoasa si eu…

Moartea din Carpati, uita-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a daruit o fetita frumoasa. O cheama Natalis si nu a fost niciodata de acord cu faptul ca am ajuns celebru, stia care este plata, lipsa de acasa, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am facut un copil, o sa mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat si ea 2 facultati, economia si stomatologia, acum lucreaza si ea.

Tot timpul ne-am impins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul si uite asa resusim sa ne impingem si reusim sa fim o familie. Eu respect femeile din doua motive: datorita mamei mele si sotiei mele, pentru ca am vazut ca exista si astfel de femei”, a declarat Catalin Morosanu in cadrul unui interviu acordat pentru “Acces Direct”.