Părinți de nota 10

Cleopatra Stratan se mărită! Când va avea loc nunta și ce vedetă Antena 1 a acceptat să îi fie naș

La începutul acestui an, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au recunoscut public faptul că se află într-o relație.

Iată că, nu mult a trecut ca cei doi să facă următorul anunț important despre relația lor și anume când se vor căsători.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie împreună, „Cel puțin o veșnicie”, prin intermediul căreia au anunțat că se căsătoresc pe data de 14 august. În videoclip, cântăreața în vârstă de 18 ani apare în rochie de mireasă, iar artistul, în costum elegant, cu papion.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete-pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august! 💍 Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!”, a notat pe Instagram Cleopatra Stratan.

Recent, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat că nu vor avea nași la nuntă. „Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a declarat cântărețul într-o emisiune televizată.

Cleopatra și Edward își fac deja planuri și mai mari de viitor, discutând despre viitoarea lor familie. Astfel, cei doi își doresc un singur copil, care să vină cât mai repede pe lume, în următorii cinci ani.