Părinți de nota 10

Un caz uimitor! „Eu sunt medic ginecolog de multi ani. Am intalnit multi pacienti, cu povesti mai mult sau mai putin amuzante. Dar acest caz este de neuitat”

„Eu sunt medic ginecolog de multi ani. Am întânit multi pacienti, cu povesti mai mult sau mai putin amuzante. Dar acest caz este de neuitat. Mama si fiica, Doamna Gherman si Ioana, au intrat la mine in cabinet:

– Fiica mea nu se simte bine. S-a îngrășat mult in ultima perioada, vomita dimineata si are stari ciudate…

– Hai sa vedem ce ai, Ioana, i-am zis. Apoi i-am luat analizele si i-am recomandat odihna si sa mananci fructe si legume.

Aveam deja diagnosticul, dar trebuia sa astept rezultatele analizelor.
Doamna Gherman era tare ingrijorata cand au revenit sa le spun ce se intampla cu Ioana. Incerca sa o iau usurelul pe mama.

– Doamna Gherman, nu stiu cum sa va spun, insa fiica dumneavoasta e gravida. In 4 luni, as spune eu, dar mai trebui facuta o ecografie.
– Gravida? Fata mea n-a fost niciodată cu un bărbat. Nu, Ioana?
– Nu m-am sarutat niciodata cu un baiat.

Pentru mine, situatia era amuzanta spre ridicola. Asa ca am tacut. M-am dus spre fereastra si timp de 5 minute m-am uitat spre cer. Mama deja nu mai avea rabdare… M-a intrebat daca s-a intamplat ceva.

– Doamna, ultima data cand a ramas o virgina insarcinata, a aparut o stea pe cer si trei magi au pornit in calatorie. N-as vrea sa ratez cand se intampla iar asta.

După acest răspuns, nu a mai venit niciodată la mine…”