Părinți de nota 10

Test: ghicește care dintre acești 4 bebeluși este fetiță

Să ghicești genul unui copil doar uitându-te la o poză poate să fie destul de ciudat. Psihologii, pediatrii sau părinți obișnuiți au ghicit doar în 6-% dintre cazuri să descopere unde se ascunde fetița.

Tu crezi că poți fi mai bun?

Îți propunem acest test simplu ca să te distrezi în primul rând, dar și ca să descoperi noi lucru despre tine.

1. Dacă ai ales primul bebeluș

Cei din jur te consideră un om foart corect care niciodată nu încalcă reguli sau principii pentru că chiar tu ai un set de idei foarte stricte pe care le respecți. Înainte ca să iei orice decizie analizezi toată situația în cele mai mici detalii.

De fiecare dată încerci să iei cele mai bune decizii și încerci să nu rănești sentimentele nimănui.
Preferi să eviți conflictele și faci orice ca să îi ajuți pe cei din jur chiar dacă foarte mulți nici nu merită acest efort. Atunci când e nevoie să iei orice decizie faci tot ce poți ca să fii cât mai imparțial.

2. Dacă ai ales al doilea bebeluș

Atunci tu ai o gândire creativă extrem de ieșită din comun. Îți place să fii activ și nu refuzi nicio provocare nouă. Niciodată nu ratezi șansa să înveți un lucru nou. Nu te temi de schimbări pentru că ești convins că tot ce se întâmplă se întâmplă doar spre bine.

Tu trăiești în fiecare zi de parcă aceasta ar fi ultima, și o faci într-un mod cu totul special pentru că mulți și-ar dori să fie ca tine și totuși tu nu lași foarte multă lume să se aproapie de lumea ta.

Tu trebuie să înveți ce trebuie să faci când te dezamăgesc oamenii. De fiecare dată vor exista oameni care vor avea motive ascunse, dar tu nu trebuie să te lași ademenit de ei, ci doar pe cei care sunt cu adevărat interesați de tine să îi lași în preajma ta.

Pur și simplu dă-le o șansă. Vei înțelege la un moment dat de cine anume ai nevoie în viața ta.

3. Dacă crezi că este al treilea bebeluș

Cel mai probabil tu ești o fire extrem de sociabilă. Datorită firii tale reușești să te apropii de oricine și totuși pentru tine contează cu adevărat doar timpul petrecut alături de cei dragi. Adori aventurile și adrenalina pe care o au. Uneori te porți iresponsabil, dar cel mai mare risc e să nu riști deloc.

4. Dacă crezi că este al patrulea bebeluș

Atunci tu ai și o inimă, dar și un orgoliu mare. Crezi mereu că ai dreptate și acest lucru îți aduce mereu probleme. Trebuie să înveți să asculți oamenii cu adevărat. Ai calități de lider care se vor transforma mult odată cu trecerea timpului dacă nu vei renunța să lucrezi mereu la tine.

Loading...