Părinți de nota 10

Un primar s-a deghizat in om amarat si a intrat chiar in cladirea in care lucreaza. Cand a vazut ce i-au facut angajatii, a decis sa ia masuri drastice

Un primar din Mexic s-a deghizat intr-o persoana fara adapost si cu dizabilitati pentru a testa comportamentul angajatilor sai.

Carlos Tena Nevarez, primarul din localitatea Cuauhtemoc, Mexic, s-a deghizat pentru a afla cum se comporta subalternii sai cu persoanele fara adapost si cu dizabilitati.

Imbracat modest si intr-un scaun cu rotile – asa a mers Carlos Tena la primaria pe care o conduce, pentru a cere ajutor. A vrut sa afle pe propria piele care este comportamentul angajatilor sai si a avut parte de o dezamagire. A fost discriminat, respins si chiar ignorat de subalternii sai, care nu i-au oferit nici macar un pahar cu apa, relateaza elhorizonte.mx.

„Scopul acestei actiuni a fost sa arat realitatea pe care o traiesc cetatenii zi de zi, indiferenta si lipsa de atentie din partea angajatilor publici”, a spus primarul in timpul unei emisiuni televizate.

Dupa ce si-a testat angajatii, Carlos Tena s-a demascat, spre uimirea subalternilor sai, si a anuntat ca va lua masuri drastice dupa cele vazute.