Părinți de nota 10

NASA confirma ca ceea ce scrie in Biblie este adevarat

Administratia Aeronautica si Spatiala Nationala (NASA) este agentia guvernamentala federala a Statelor Unite ale Americii responsabila cu programul spatia civil precum aeronautica si cercetarea aerospatiala.

Descoperirea recenta a celor de la NASA aduce la lumina spusele din Biblie, confirmand ca aceste povestiri biblice sunt de fapt adevarate.

In cuvintele domnului Harold Hill, presedintele motorului companiei Curtis din Baltimore si consultat in cadrul programelor spatiale: “Unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le are Dumnezeu pentru noi sa intamplat satazi recent astronautilor nostri si oamenilor de stiinta de la Green Belt, Maryland”.

Cand oamenii de stiinta inspectau pozitia mai multor obiecte spatiale, inclusiv a soarelui, a lunii si a planetelor in 100 si 1000 de ani – acest lucru este facut regulat pentru a preveni ciocnirea satelitilor nostri cu orbitele planetelor.

Orbitele trebuie determinate din timp, astfel incat proiectele spatiale sa nu le intrerupa cursul. In timpul unor calcule facute pe calculator, un semnal de alarma a pus totul pe pauza, insemnand ca ceva era gresit, fie cu datele introduse fie cu rezultatele. Dupa interventia departamentului de service, oamenii de stiinta au concluzionat ca undeva in spatiu, o zi lipsea in timpul trecut!

Nimeni nu a putut rezolva problema pana cand un crestin a explicat ca, in scoala de duminica li sa spus despre Soarele care a stat nemiscat. Desigur, nimeni nu a crezut, dar cand omul a luat Biblia, a deschis cartea lui Iosua si o declaratie destul de absurda a inceput sa capete sens.

Au citit pasajul cand Dumnezeu I-a zis lui Iosua: “ Nu te teme de ei, i-am dat in mana ta; nu va mai fi un om dintre ei care sa stea inaintea ta” (Iosua 10:8)

Iosua era ingrijorat pentru ca el fusese inconjurat de inamic, si daca ar fi cazut intunericul, el ar fi fost invins. As ca Iosua a rugat pe Domnul sa tina soarele nemiscat!

Asa e – “ Si soarele sa oprit si luna a stat pana ce poporul si-a razbunat pe vrajmasii lor. Nu este acest lucru scris in cartea lui Ja’-Sher? Asa ca soarele a stat in mijlocul cerului si sa grabit sa nu apuna cam o zi intreaga “ (Iosua 10:13)

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca aceasta a fost ziua care lipseste. Ei au examinat calculele de pe calculator si au constatat ca lipseau defapt, 23 de ore si 20 de minute, care nu alcatuiesc chiar o zi intreaga ca si in cartea lui Iosua.

Dupa ce au recitit Biblia, au vazut ca scria” aproximativ o zi”. Desi Biblia avea dreptate, mai lipseau totusi 40 de minute, care nu puteau pur si simplu sa dispara, deoarece ar putea creea probleme pentru urmatorii 1000 de ani.

Crestinul si-a amintit apoi ceva despre faptul ca soarele a mers inapoi. Nimeni nu l-a rezut din nou dar au deschis Biblia si si-au dovedit ca gresesc.

Ezechia a fost vizitat pe patul de moarte de Isaia proorocul, care i-a spus ca nu e inca timpul. Ezechia a cerut un semn, iar Isaia a intrebat daca soarele ar merge mai infata cu 10 grade sau mai in spate cu 10 grade? Ezechia a raspuns: “ Este un lucru usor ca umbra sa coboare 10 grade ; dar mai greu este sa se intoarca 10 grade.”

“Si profetul Isaia a strigat catre Domnul, si El a adus umbra zece grade inapoi, prin care aceasta a cazunt in cadranul lui Ahaz.”

10 grade sunt egale cu exact 40 de minute!

Cele 23 de ore si 20 de minute de la Iosua si 10 grade(40 de minute) de la cei 2 regi au fost evidenta pentru ziua lipsa!