Părinți de nota 10

Adelina Pestrițu, însărcinată? S-a dat singură de gol

Adelina Pestrițu ar putea fi din nou însărcinată. Într-o postare pe Instagram, vedeta apare într-o ipostază care a stârnit semne de întrebare fanilor. Cu zâmbetul pe buze, este alături de fiica sa și soțul ei, Șteblea Virgil. Acesta îi ține fericit mâna pe burtică. Cei doi pare că ar pregăti să ne dea o nouă veste, aceea că vor redeveni părinți.

Adelina Pestrițu, plecată recent în vacanță în Turcia, alături de familie, pare că ar urma să dea o nouă veste fanilor ei. Mai exact, aceea că ar deveni mămică a doua oară. Într-o postare pe Instagram, vedeta se află într-un restaurant, alături de fetița si soțul ei, Șteblea Virgil care îi ține fericit mâna pe burtică. Fapt care le-a dat de gândit fanilor că ar fi din nou însărcinată. Unul dintre ei nu a ezitat să întrebe acest lucru, iar răspunsul este unul misterios.

”Sunteți o familie minunată! Ade, ai sa ne spui ceva? Cumva e și un bebe pe drum?” a scris un fan

”Nici noi nu știm!” a răspuns Adelina Pestrițu.

La începutul acestei săptămâni, vedeta le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram, prin intermediul a câteva postări neașteptate, faptul că a plecat în vacanță și se va afla timp de câteva zile într-un sejur pe care pare să-l fi așteptat de multă vreme.

Adelina Pestrițu a avut o perioadă ceva mai agitată în ultima vreme, iar pentru a putea să se relaxeze a decis să zboare departe de România. Fanii săi s-au împărțit în două tabere, în perioada în care aceasta a anunțat diagnosticarea cu coronavirus. În mod cert, momentele respective nu au fost deloc ușoare, iar vedeta a transmis chiar imagini live de când se afla în spital.

Tocmai de aceea, vedeta s-a concentrat în ultima perioadă mai mult și pe viața de familie și a decis să plece în Turcia, alături de soțul ei și fetița celor doi. Aceștia au fost echipați cu măști de protecție, așa cum o cere regula și Adelina i-a filmat pe cei dragi și când erau în aeroport.

Vedeta a purtat o ținută foarte lejeră, formată din panataloni de trening și o bluză asortată. Pregătită în mod oficial de vacanța în Turcia, aceasta și-a filmat și fetița, pe Zeny, în clipele în care avionul lor urma să decoleze.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..