Părinți de nota 10

Mândria ochilor ei! Fiul Nadiei Comăneci a crescut mare, frumos și talentat

Nadia Comăneci a devenit mamă pentru prima oară în iunie 2006, la vârsta de 45 de ani. Campioana a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Atunci, Nadia l-a numit pe fiul său „10-le meu perfect”. După ce s-a născut Dylan, Bart Conner, soțul Nadiei, a explicat cum au decis să îl numească astfel și pe cine au ales drept nași.

„Suntem extrem de încântați. Pot să vă spun că atât Dylan, cât si mama lui se simt foarte bine. Numele de Dylan l-am ales pentru că Bob Dylan este cântărețul meu preferat, iar Paul este managerul nostru. Nașii copilului vor fi Paul Ziert și Anastasia Soare.”, a declarat Bart Conner pentru International Gymnast Magazine, în 2004.

Nadia Comăneci este, fără dar și poate, cea mai mare sportivă pe care a oferit-o țara noastră. Pe lângă performanțele profesionale pe care le cunoaște toată lumea, zeița de la Montreal este și o soție iubitoare și devotată și o mamă foarte mândră.

Nadia, în vârstă de 59 de ani, este căsătorită din anul 1996 cu fostul gimnast american Bart Conner, acum în vârstă de 62 de ani. Cei doi au devenit părinți în anul 2006, când, la data de 3 iunie, a venit pe lume Dylan Paul Conner.

Acum deja aflat la vârsta adolescenței, Dylan le calcă pe urme celebrilor săi părinții: a câștigat deja primele medalii la competiții de gimnastică, până la vârsta de 14 ani.

Nadia Comăneci are o relație foarte apropiată cu fiul său pe care l-a inițiat deja în tainele acestui sport ce implică disciplină și mult antrenament. Vezi, în galeria foto, cum arată în prezent fiul Nadiei Comăneci și câte sporturi practică în total.

Loading...