Părinți de nota 10

Dana Budeanu pune la zid mamicile: „Mancati ca niste…”

Dana Budeanu a realizat un nou vlog in care ataca dur mamicile. “Vedeta” a vorbit despre modul in care oamenii servesc masa, spunand ca ar trebui sa fim stilati si in acest context. La un moment dat a facut referire la modul in care majoritatea mamelor obisnuiesc sa serveasca masa.

Dana Budeanu a fost reclamata la la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pe motiv ca incurajeaza violenta domestica, dar acest lucru nu a oprit-o din a isi exprima parerile controversate( sa nu folosim cuvinte urate) pe YouTube, iar acum a gasit sa se lege de femeile care nu isi cresc corect copiii, ci ii indoapa cu mancare si ii invata cu un stil de viata care nu este sanatos.

„Daca nu vrea sa invete cu furculita, cu lingurita si cu cutitul, nu ii mai dai sa manance.

Cand copilul ajunge la un anisor, cand tine singurel tacamurile in mana, il incurajezi sa manance singur.

Nu-i pui copilului ciorba pana la marginea castronului, cum faceti si voi.

Asa-l inveti, sa manance ca un porc, cum mancati si voi astazi ca niste scroafe”, a spus Dana Budeanu.

„Daca vreti sa invatati copilul sa fie civilizat, nu conteaza ca voi n-ati crescut asa, incepeti prin a pune copilul la masa.

Puteti sa invatati sa stati la masa frumos, deodata cu copilul. N-ai cum sa ai Gucci si tu sa mananci din casoleta de plastic de la magazin”, a punctat aceasta.

„Pe copil nu mai poti sa-l pui la masa in momentul in care tu mananci din casoleta”, a mai spus Dana Budeanu.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..