Părinți de nota 10

Cand se impodobeste, de fapt, bradul de Craciun. Multi nu stiu si au ghinion tot anul viitor

Cand se impodobeste bradul de Craciun. Intre timp, obiectele decorative au evoluat in functie de tendinte si preferinte. Totusi, cand este momentul potrivit si cum se impodobeste bradul astfel incat sa nu ai ghinion anul viitor, scrie realitatea.net

Cand se impodobeste bradul de Craciun?

Decorarea bradului este una dintre cele mai iubite traditii din sezonul rece, insa putine persoane respecta data la care ar trebui facut acest obicei. Oamenii isi aleg momentul potrivit in functie de timpul lor liber si daca apare vreo ocazie speciala in familie.

Insa bradul ar trebui impodobit in Ajunul Craciunului, anume in seara de 24 decembrie. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii alegeau in preajma acestei zile cel mai frumos pom de Craciun si il omagiau cu cele mai interesante decoratiuni pe care le aveau in casa. Din el nu ar trebui sa lipseasca steaua sau ingerul din varf, avand in vedere ca aceste elemente simbolizeaza ingerii si steaua de la Betleem.

Cum se impodobeste bradul de Craciun

Daca nu stii cum se impodobeste bradul si care sunt pasii corecti, nu trebuie decat sa tii cont de regulile de mai jos. Cu siguranta vei obtine cel mai frumos pom de Craciun pe care l-ai avut pana acum.

Cand se impodobeste bradul de Craciun. Asadar, dupa ce ai fixat bradul in suportul lui, respecta urmatorii pasi:

1. Aranjeaza instalatia luminoasa. Incepe impodobirea de la baza pomului, avand grija sa acoperi fiecare ramura mai groasa. Inconjoara bradul cu instalatia intr-un mod armonios. Alege modele de instalatie care nu incarca bradul, ci care ofera o nota deosebita. Nu uita ca acest tip de ornament nu ar trebui sa lipseasca din bradul tau, pentru ca el ofera tot farmecul.

2. Adauga beteala. Nu exista reguli atunci cand vine vorba despre impodobirea bradului cu beteala, atata timp cat nu exagerezi la acest aspect. Incepe decorarea din partea de sus a bradului si adauga mai multe obiecte de acest tip pe masura ce ajungi la ramurile de jos, unde copacul este mai bogat. De la beteala clasica pana la cea fancy, exista o multime de modele cu care poti sa jonglezi atunci cand impodobesti bradul. Lasa-le sa atarne firesc pe ramurile lui si cu siguranta vei obtine rezultatul dorit.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..