Părinți de nota 10

Momente de groază pentru Bianca Drăgușanu: Sofia, fiica ei, a fost la un pas să se înece. Cum a reacționat Victor Slav când a aflat

Momente cumplite pentru Bianca Drăgușanu, după ce fiica ei, Sofia, a fost la un pas să se înece. Vedeta a fost invitată la Teo Show, unde a făcut dezvăluiri total neașteptate despre fetița pe care o are împreună cu Victor Slav.

De câteva luni, Sofia a venit în București și locuiește alături de mama ei, dar și de bunica sa. Până acum, micuța a stat la doamna Madi, mama vedetei, însă a revenit în Capitală pentru a merge la grădiniță. Invitată în platoul de la Teo Show, Bianca Drăgușanu a povestit despre un moment total terifiant din viața ei, momentul în care fiica ei, Sofia, a fost la un pas să se înece.

După ce a fost atenționată că nu are voie să se apropie de piscină, pentru că nu știe să înoate, Sofia s-a aruncat în apă, moment în care mama ei a sărit îmbrăcată să o salveze.

„În vară am avut o întâmplare când Sofia era să se înece. I-am zis să nu se ducă în apă, pentru că nu știe să înoate. I-a povestit lui tati că mami este o eroină și a sărit îmbrăcată după mine. I-am zis să nu-i spună lui buni nimic. Ce crezi că a făcut? Primul lucru a fost să-i spună’, a povestit vedeta.

Într-o fracțiune de secundă, Sofia s-a aruncat în apă. Bianca Drăgușanu s-a speriat cumplit și a sărit să-și salveze copilul. ‘Mami m-a salvat. E o eroină’, a spus Sofia. ‘A fost o fracțiune de secundă. I-am zis să nu se ducă la piscină. M-am aplecat să mă încalț sau să pun telefonul, iar când am ridicat ochii, copilul era în apă. M-am aruncat direct, nu m-a mai interesat de nimic.’, a mai povestit Bianca.

Loading...