Părinți de nota 10

Destăinuirea unei mame: Am ales de două ori cezariana. Nu regret nimic și nu mă simt mai puțin mamă!

Nicoleta are două povești de naștere – experiențe pozitive, care au lăsat-o pe mămică cu amintiri frumoase din maternitate. Redăm cele două povești, așa cum au fost scrise de ea și publicate pe totuldespremame.ro „Am avut nu doar nu una, ci două nașteri la stat. Însă poveștile mele nu sunt triste, cu depresii sau personal […]

Nicoleta are două povești de naștere – experiențe pozitive, care au lăsat-o pe mămică cu amintiri frumoase din maternitate. Redăm cele două povești, așa cum au fost scrise de ea și publicate pe totuldespremame.ro

„Am avut nu doar nu una, ci două nașteri la stat. Însă poveștile mele nu sunt triste, cu depresii sau personal medical rece, ci dimpotrivă. Am născut la maternitatea spitalului din Medgidia (România), o maternitate curată, dotată cu tot ce trebuie și cu personal atent la nevoile mamelor.

Nu am absolut nimic de reproșat. Atât la băiețel, cât și la fetiță, am avut experiențe pozitive. Am ales nașteri prin cezariană, deși domnul Cocoș, șeful secției, un om și un doctor de nota 10, mi-a explicat pe îndelete avantajele și dezavantajele ambelor ipostaze. Așa am ales pentru mine, după ce am cercetat mai profund și nu regret niciun minut, nici nu mă simt mai puțin mamă.

La prima naștere, cezariana a fost la rece. S-a întâmplat la data stabilită. Soțul a avut voie să stea pe lângă mine, iar apoi, pe rând, toți cei din familie. Personalul medical și-a făcut treaba, așa cum era normal, plus câte o vorbă bună și o încurajare. La a doua naștere, însă, fetița nu a vrut să aștepte data stabilită și am ajuns de urgență la spital. Au fost dureri cumplite, însă doctorul meu nu m-a lăsat deloc să aștept. A ajuns imediat.

Citeste continuarea pe totuldespremame.ro

CITESTE MAI DEPARTE