Părinți de nota 10

Actorul Nicolas Cage le plătește pensie alimentară nepoților Lucian și Sorin

Nicolas Cage a decis să îi dea o mână de ajutor fiului său, Weston, și să suporte cheltuielile cu pensia alimentară pe care Weston ar trebui s-o plătească copiilor săi, Lucian (6 ani) și Sorin (4 ani). Copiii au rezultat din căsnicia lui Weston Cage cu scenarista de origine română Danielle.

Pentru că, momentan, fiul lui Nicolas Cage nu are niciun venit, nefiind implicat în niciun proiect cinematografic, tatăl lui a decis să-i dea o mână a de ajutor și să suporte cheltuielile cu pensia alimentară a celor doi nepoți ai săi. Prin urmare, actorul are de plătit aproximativ 16.000 de dolari/lună. O sumă care, cel mai probabil, nu-i dă mari bătăi de cap actorului, care are o avere estimată la 25 de milioane de dolari.

Weston și Danielle au fost căsătoriți între 2013 și 2016, însă Danielle a intentat divorț din cauza dependenței de alcool și a ieșirilor violente ale acestuia. În urma procesului, a câștigat și custodia celor doi copii, dar şi dreptul ca fostul soţ să nu se apropie de casa lor la mai puţin de 100 de metri în afara unui program de vizită.
Cât despre Weston, acesta s-a recăsătorit, anul acesta, cu cu Hila Aronian. Weston Cage a jucat în filme precum „Traficantul, „Iadul se dezlănţuie şi „Corbul’.

În 2011, Weston a fost protagonistul unei altercații petrecute într-un restaurant hollywoodian. Faptul că antrenorul său personal, cu care se afla în restaurant, i-a interzis să mănânce un anumit fel de mâncare din meniu i-a provocat fiului lui Cage o criză de nervi. Martorii au declarat, la vremea respectivă, că Weston părea să aibă halucinații, avea un comportament ciudat, specific mai degrabă unei persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau narcoticelor.

Ajunși la fața locului, reprezentanții Poliției au constatat că tânărul nu era deloc cooperant și au decis să-l lege și să-l transporte cu o ambulanță la un centru psihiatric, pentru a fi supus unei evaluări psihiatrice.

Loading...