Părinți de nota 10

Actorul Nicolas Cage le plătește pensie alimentară nepoților Lucian și Sorin

Nicolas Cage a decis să îi dea o mână de ajutor fiului său, Weston, și să suporte cheltuielile cu pensia alimentară pe care Weston ar trebui s-o plătească copiilor săi, Lucian (6 ani) și Sorin (4 ani). Copiii au rezultat din căsnicia lui Weston Cage cu scenarista de origine română Danielle.

Pentru că, momentan, fiul lui Nicolas Cage nu are niciun venit, nefiind implicat în niciun proiect cinematografic, tatăl lui a decis să-i dea o mână a de ajutor și să suporte cheltuielile cu pensia alimentară a celor doi nepoți ai săi. Prin urmare, actorul are de plătit aproximativ 16.000 de dolari/lună. O sumă care, cel mai probabil, nu-i dă mari bătăi de cap actorului, care are o avere estimată la 25 de milioane de dolari.

Weston și Danielle au fost căsătoriți între 2013 și 2016, însă Danielle a intentat divorț din cauza dependenței de alcool și a ieșirilor violente ale acestuia. În urma procesului, a câștigat și custodia celor doi copii, dar şi dreptul ca fostul soţ să nu se apropie de casa lor la mai puţin de 100 de metri în afara unui program de vizită.
Cât despre Weston, acesta s-a recăsătorit, anul acesta, cu cu Hila Aronian. Weston Cage a jucat în filme precum „Traficantul, „Iadul se dezlănţuie şi „Corbul’.

În 2011, Weston a fost protagonistul unei altercații petrecute într-un restaurant hollywoodian. Faptul că antrenorul său personal, cu care se afla în restaurant, i-a interzis să mănânce un anumit fel de mâncare din meniu i-a provocat fiului lui Cage o criză de nervi. Martorii au declarat, la vremea respectivă, că Weston părea să aibă halucinații, avea un comportament ciudat, specific mai degrabă unei persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau narcoticelor.

Ajunși la fața locului, reprezentanții Poliției au constatat că tânărul nu era deloc cooperant și au decis să-l lege și să-l transporte cu o ambulanță la un centru psihiatric, pentru a fi supus unei evaluări psihiatrice.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..