Părinți de nota 10

O tânără care a avut 3 avorturi spontane a născut în final tripleţi: „Nici medicului nu-i venea să creadă”

O mamă care a suferit trei avorturi spontane într-un singur an și-a dezvăluit bucuria după ce a născut în sfârșit tripleţi.

Hannah Swift, în vârstă de 30 de ani, și soția ei Siobhan, în vârstă de 40 de ani, din Parkgate, Cheshire, au fost supuse unui tratament pentru fertilizare pe baza inseminării, însă în toate cele trei dăţi în care a rămas însărcinată a suferit un avort spontan.

Cuplul și-a folosit toate economiile pentru a plăti îngrijirile medicale, după ce medicii au diagnosticat-o pe Hannah cu sindromul antifosfolipidic – o tulburare a sistemului imunitar care provoacă un risc crescut de formare a cheagurilor de sânge.

După ce a luat anticoagulante pentru afecțiunea sa, Hannah a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit sarcina, întâmpindânu-şi astfel cei trei micuţi, în data de 13 august: Alice, Amelia şi Evelyn

„Am avut trei avorturi spontane înainte de diagnostic și apoi am rămas însărcinată cu tripleţi – a fost absolut uimitor și un șoc complet, dar suntem atât de fericite acum”

Siobhan și Hannah știau că vor o familie și au optat pentru inseminarea intrauterină pentru a avea copii, folosind de fiecare dată același donator de spermă anonim.

După ce a născut-o pe Isabella în mai 2018, Hannah, care este şi asistent social, a fost extrem de confuză dar și absolut devastată atunci când, de trei ori la rând a pierdut sarcina, totul întâmplându-se în decursul unui an.

Durerea era cu atât mai mare cu cât partenera ei, Siobhan, nu putea oricum să poarte în pântecul său un copil, deoarece fusese supusă unei histerectomii complete după o perforaţie la nivelul intestinului.

Au rămas fără opțiuni și, după ce nu au mai primit ajutorul medicilor, au decis să plătească o clinică privată pentru a continua tratamentul în august 2019.

„Nu m-am simțit bine multă vreme după ce am născut-o pe Izzy, iar medicii mi-au oferit şi diagnosticul groaznic ca şi când nu era nimic, au contnuat să-mi spună că am un nivel scăzut de fier sau de aia şi aia şi aia. Aveam deja o perioadă oribilă după ce Sionhan făcuse histeroctomia şi ave anevoie de pungă de colostomie, apoi cele trei avorturi. A fost îngrozitor. Nu puteam înţelege de ce am pierdut aceste sarcini, rămâneam mereu însărcinată apoi aveam parte de avort spontan, iar toate s-au întâmplat în diferite stadii ale fătului.”

Testele au arătat că dezvoltase sindromul antifosfolipidic, o tulburare a sistemului imunitar care determină un risc crescut de formare a cheagurilor de sânge, după primul ei copil.

Loading...