Părinți de nota 10

Numele de familie al soțului are o influență mare asupra destinului soției. Iată interpretarea numelui și cum te afectează:

Cum poate să vă influențeze viața numele Dumneavoastră de familie.

Numele și prenumele unei persoane îi pot influența viața, ne-o spune numerologia. Numele are influențe și asupra caracterului persoanei. Dacă după căsătorie luați un alt, acesta la fel vă poate schimba viața. În continuare veți afla cum puteți determina energia numelui Dumneavoastră.

Numerologii afirmă că odată cu schimbarea numelui vă puteți schimba și viața spre bine. Acest lucru este valabil pentru toți, dar femeile sunt mai multe, deoarece ele, de cele mai multe ori, aleg numele viitorului soț.

Cum se determină energia unui nume de familie?

Uitați-vă în tabelul următor și adunați toate numerele care corespund fiecărei litere din numele Dumneavoastră de familie. Dacă numărul obținut este din două cifre, 12 sau 23 de exemplu, adunați aceste cifre și veți obține rezultatul final.

De exemplu 12 = 1 + 2, cifra va fi 3 (vedeți la 3). Există trei excepții: dacă primiți numărul 11, 22 sau 33 nu adunați cifrele, dar citiți care este decodificarea lor.

1. Aveți calități de comandant. Caracterul Dumneavoastră puternic și dorința de a învinge vă sporesc puterea. Nu vă veți pierde niciodată într-o situație mai dificilă și întotdeauna găsiți soluțiile necesare și reușiți să obțineți cele mai bune rezultate.

2. Sunteți o persoană liniștită, evitați conflictele și vă încadrați cu ușurință în orice colectiv. Sunteți apreciată de prieteni și de rude pentru caracterul blând și bun. Reușiți să-i împăcați pe colegii care se dușmănesc sau sau pe membrii familiei Dumneavoastră, aveți un talent deosebit pentru aceasta.

3. Sunteți o persoană creativă, comunicați ușor cu oricine. Aveți un simț al umorului de invidiat și sunteți sufletul oricărei petreceri.

4. Sunteți o persoană practică și vă place să munciți din greu. Munca vă aduce plăcere și nu vă puteți imagina cum este posibil să nu iubiți ceea ce faceți. Echilibrul și logica Dumneavoastră vă ajută atât în ​​carieră, cât și în viața personală.

5. „Cine nu riscă nu câștigă” – acesta este motto-ul Dumneavoastră. Sunteți gata să riscați de dragul unui scop interesant, să vă schimbați radical viața și acest lucru nu vă va deranja. O viață liniștită nu este cu siguranță pentru Dumneavoastră.

6. Sunteți o persoană foarte pragmatică. Trebuie să știți clar ce aveți de făcut și să analizați toate consecințele posibile. Nu vă veți arunca niciodată în prăpastie și nu sunteți gata să vă construiți paradisul într-o colibă. Ok, excepție ar putea fi doar dacă această colibă va sta la baza unei strategii de afacere.

7. Sunteți întotdeauna interesată de noi domenii de cunoaștere pe care le însușiți cu ușurință și cu plăcere. Veți reuși cu ușurință să construiți o afacere, mai ales că vă place foarte mult să colaborați cu alte persoane. Unii v-ar putea considera drept o persoană prea pedantă deoarece vă place să analizați fiecare detaliu, dar anume datorită acestei abordări afacerea Dumneavoastră va avea succes.

8. Iubiți banii și știți cum să-i câștigați. Dacă cineva vede vreo problemă în ceva anume, Dumneavoastră imediat vă gândiți cum ați putea câștiga bani rezolvând-o. Dacă vă aduceți aminte anume astfel și-a început business-ul miliardarul Richard Branson.

9. Sunteți o persoană foarte romantică, dar aspectul practic și dur al vieții deseori vă poate deprima. Aveți nevoie de un partener puternic care vă va putea rezolva problemele lumești, iar Dumneavoastră îl veți iubi și îl veți inspira, ca o adevărată muză.

11. Sunteți un adevărat leader, nu puteți și nici nu vă doriți să stați liniștită. După ce ați obținut o carieră de succes într-o anumită sferă, nu este exclus faptul că ați putea încerca să vă manifestați și în altele și să obțineți rezultate bune și acolo. Lumea vă respectă pentru că-i puteți inspira și pe alții să facă lucruri minunate.

22. Puteți organiza orice eveniment, puteți fundamenta în mod logic și clar scopurile și obiectivele imediate și strategice pentru persoanele cu care colaborați sau alături de care locuiți. Totodată sunteți o persoană bună și mereu gata să dați o mână de ajutor.

33. Talentul pedagogic este cel care vă reprezintă. Chiar dacă nu ați ales să fiți profesor, aveți un talent deosebit de a explica și de a găsi cheia la inima fiecărei persoane. Este ușor și plăcut să comunicați cu Dumneavoastră.

În concluzie, dacă alegeți să vă schimbați numele, analizați mai întâi toate argumentele pro și contra. Dar să știți că în dragoste și în viața de familie numele nu este, totuși, cel mai important lucru.