Părinți de nota 10

Prințul William, lupta secretă cu noul coronavirus. De ce nu a vrut să spună că a fost infectat

Prințul William ”se chinuia să respire” după ce a făcut Covid-19.

Conform ziarelor britanice, Ducele de Cambridge (38 de ani) a ținut secret diagnosticul său pentru că nu a dorit să alarmeze națiunea. Moștenitorul tronului a contractat virusului în luna aprilie, după ce tatăl său, Prințul Charles, și primul ministru, Boris Johnson, au fost infectați.

William a declarat recent în cadrul unui eveniment: ”Se derulat multe lucruri importante și nu am vrut să îngrijorez pe nimeni”.

Conform The Sun, ducele a fost tratat de medicii de la palat și a urmat indicațiile guvernului, izolându-și familia în casa Amner Hall, din Norfolk.

În mod remarcabil, acesta a avut 14 angajament regale, via video calls, în luna aprilie.

O sursă din anturajul prințului a declarat pentru The Sun: ”William a fost afectat destul de rău de virus. La un moment dat, se chinuia să respire, așa că evident că toată lumea din jurul lui era destul de panicată. După ce a testat pozitiv – ceea ce a fost un șoc, având în vedere cât de sănătos și atletic este – William s-a ambiționat să-și facă treaba ca de obicei”.

În martie, Prințul Charles a stat în izolare pentru două săptămâni, cu simptome moderate, în timp ce Boris Johnsin a petrecut trei noi la terapie intensivă, după ce a fost spitalizat, pe 5 aprilie.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..