Părinți de nota 10

„În 1996, din cauza sărăciei, Olga dat fiica sa de 4 ani în adopție Chinei”: Cum a fost viața fetei.

În anii 90 era foarte dificil pentru toată lumea, dar unii au fost nevoiți să sacrifice cele mai valoroase … Din cauza sărăciei totale, o femeie care locuia în capitală a trebuit să-și ia rămas bun de la copilul ei pentru a supraviețui cumva.

Înainte de aceasta, Olga a lucrat ca bibliotecară. A avut trei copii. S-a descurcat singură cu responsabilitățile materne. Copiii au crescut fără tată.

Al treilea copil al ei s-a născut în anii nouăzeci. La scurt timp după nașterea sa, ea și-a pierdut slujba, iar întreaga ei familie a fost pur și simplu copleșită de sărăcie.

Olga a încercat activ să găsească cel puțin câteva oportunități de a câștiga bani, dar toate încercările nu au avut succes. Cu atât de mulți copii, angajatorii au eliminat-o imediat. Femeia a avut norocul să obțină un loc de muncă … ca portar pentru piață. Astfel, a reușit să câștige măcar hrană pentru copii, dar apoi au început din nou dificultățile financiare.

Olga a fost foarte dificil atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Mai presus de toate, se îngrijora de fiica cea mică, Anna, care avea doar trei ani. În cele din urmă, a luat o decizie foarte dificilă și a dus copilul la casa copiilor.

Olga i se părea că acolo bebelușul ei va primi măcar puțină mâncare, că va fi sub supraveghere și călduroasă. Femeia a planificat să-și ia fiica înapoi imediat ce și-a aranjat puțin viața.

Dar viața lui Ani s-a dovedit complet diferită. Șase luni mai târziu, a fost adoptată de un cuplu din China. Fata a plecat cu părinții ei adoptivi. Noul ei tată și mama nu au ascuns faptul că avea rude în Rusia. Da, și Anya și-a amintit de fratele și sora ei.

La 22 de ani, fata a decis să-și găsească rudele. Părinții ei adoptivi și-au susținut fiica și chiar au început să o ajute în mod activ. Acum Anna, care are deja treizeci de ani, comunică activ cu mama ei biologică.

Nu ține râs pe Olga și înțelege că femeia a încercat să facă ceea ce era mai bine în acel moment. Dar Anna încă consideră că un cuplu chinezesc este adevăratul ei părinte. La urma urmei, ei au fost cei care au crescut-o și i-au dat un început demn în viață.

Viața Olga se îmbunătățește. Lucrează într-o bancă, este căsătorită de mult timp. Anna vine în Rusia o dată pe an și ține legătura cu familia ei.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..