Părinți de nota 10

Scrisoarea de dragoste pe care un sot a lasat-o ascunsa sotiei sale. Unde a descoperit-o fiul lor, dupa ce tatal lui a murit

Un sot a vrut sa ii faca o surpriza sotiei sale si i-a scris o scrisoare de dragoste pe spatele bancii pe care tot el i-a construit-o. Acesta nu a apucat sa ii spuna femeii, insa la o luna dupa moartea barbatului, fiul lor a facut descoperirea.

Fiul celor doi a postat pe Imgur imaginea cu banca si mesajul secret pe care l-a gasit scris pe spatele ei. Tatal acestuia i-a scris o scrisoare de dragoste sotiei sale, insa acesta a murit in luna februarie.

“El a construit aceasta banca pentru mama mea” a scris acesta pe Imgur. Scrisoarea continea urmatorul mesaj:

“Te iubesc, Becca. Indiferent ce zi va fi cand citesti asta, sper sa fie una buna. Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile in ziua in care te-am intalnit. Stiu ca acestea sunt cele mai frumoase zile pe care le-am avut si ma bucur ca tu esti in ele. Nu stiu daca o sa citesti vreodata aceste randuri, dar vreau sa stii ca te iubesc foarte mult. Tot ce imi doresc in viata este sa fiu la fel de bun cu tine cum esti cu mine. Daca reusesc sa fac asta voi fi cel mai fericit om din lume. Te iubesc, sotia mea frumoasa. Mason”.

Dupa ce a descoperit scrisoarea de dragoste, baiatul celor doi a publicat imaginea pe Imgur, unde a strans 800.000 de vizualizari si foarte multe comentarii, multi utilizatori fiind impresionati de gestul romantic facut de barbat.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..