Este mama a sase copii, dar are o silueta de invidiat. Este vorba despre Anca Serea. Vedeta a vorbit despre cum are grija de corpul ei si despre alimentatie. Ce nu-i lipseste niciodata din meniu?
Anca Serea sustine ca cel mai important lucru e sa mananci cu masura. Chiar ea spune ca mananca aproape orice, dar cu moderatie. “Mananc ca tot omul lucruri absolut normale. am in meniu si cartofi sau fasole, dar si lactate. La ce nu fac rabat este la consumul de legume verzi pe care le mananc foarte des”, a marturisit vedeta.
Mai mult, Anca Serea spune ca fructule ei preferate sunt lamaiele, pe care le consuma zilnic: “Poate nu va vine sa credeti, dar consum lamai in cantitati industriale. Fie ca aleg sa le storc sau sa le mananc cu tot cu coaja sau sa le pun in apa calda, lamaile nu-mi lipsesc zi de zi”.
Anca Serea are 39 de ani si este casatorita cu artistul Adi Sina. Impreuna au patru copii: Leah-Maria, Noah, Ava si Moise. David si Sara sunt primii sai copii din casatoria anterioara cu omul de afaceri Filip Poplingher, decedat in urma unei boli grave.
Dovleacul, caci despre el este vorba, este consumat mai ales toamna. El este vedeta meniului, alaturi de nuci, struguri si gutui, in aceasta perioada. Din punct de vedere nutritional, este un aliment valoros pentru organism. Contine proteine, carbohidrati, pectina, amidon, complexe de vitamine si de saruri minerale.
Este extrem de bogat in caroten, iar medicii recomanda consumul de dovleac in cazul celor care sufera de boli cardiovasculare si hipertensiune arteriala. Pulpa si suvul de dovleac contin o cantitate mare de fibre, scapandu-te astfel de pericolul constipatiei.