Părinți de nota 10

O femeie și-a scos la vânzare copilul pentru a-și cumpăra o pereche de cizme

O femeie din Moscova a fost reținută de poliție pentru că a vrut să-și vândă fiica nou-născută, de doar o săptămână, pentru un motiv incredibil. Femeia își dorea foarte mult o pereche de cizme noi și nu avea suma de bani necesară pentru a o achiziționa.

Luiza Gadzhieva (25 de ani), care mai are doi copii, a postat în mediul online un anunț prin care și-a oferit spre vânzare fetița.

Ofertele pentru fată nu au întârziat să apară, iar la scurt timp femeia a acceptat să o dea pe micuță pentru 3.300 de euro, doar că mare i-a fost surpiza când a aflat că persoana care își dorea să-i cumpere copilul era un polițist.

Așa a ajuns Gadzhieva pe mâinile autorităților. Poliția s-a întâlnit cu Luiza pentru a încheia tranzacția într-o cafenea, iar ea a venit cu copilul în brațe.

Fetița a fost preluată de serviciile sociale, iar Luiza Gadzhieva a fost reținută, potrivit thesun.co.uk..

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..