Părinți de nota 10

Un bărbat adevărat știe că o singură femeie este suficientă

În aceste vremuri moderne, este greu să găsim acel bărbat adevărat, care ne va iubi și ne va aprecia așa cum merităm.

Este greu să găsim acel bărbat adevărat care ne va accepta și ne va prețui pentru cine suntem cu adevărat.

Este greu să găsești acel bărbat adevărat, care te va face să te simți ca și cum ai fi cea mai fericită și mai iubită femeie din lume.

Omul căruia îi vei spune totul.

Este nevoie de un bărbat adevărat să înțeleagă că o femeie este de ajuns.

Este nevoie de un bărbat adevărat să înțeleagă că bărbații care se întâlnesc cu mai multe femei, în același timp, nu sunt „în trend”. Ei sunt doar egoiști și plini de pofte și nu țin cont de sentimentele partenerei lor. Nu sunt bărbați adevărați.

Pentru că un bărbat adevărat știe că atunci când cineva este cu adevărat îndrăgostit, își dedică inima numai unei singure persoane. El știe ce este iubirea adevărată.

Un bărbat adevărat știe că găsirea iubirii adevărate, pure, cinstite și profunde este grea și că atunci când o găsești, faci tot posibilul pentru a o hrăni și a o păstra.

Un bărbat adevărat știe că conceptul de „femeie perfectă” este doar un tipar de la hollywood. El știe că ai defecte, obiceiuri enervante, capricii, slăbiciuni și temeri și te iubește pentru cine ești.

El te iubește pentru ceea ce îți dorești din inimă și pentru că el știe ce meriți, nu pentru persoana pe care și-o dorește sau pentru cine ar trebui să devii.

Un bărbat adevărat nu este deranjat de defectele tale pentru că ești perfectă pentru el, așa cum ești tu.

Un bărbat adevărat luptă pentru femeia pe care o iubește cu adevărat. Se asigură că ești protejată și sigură. El nu permite nimănui să te critice, să te pună la pământ sau să îți rănească sentimentele. El este dispus să meargă prin foc și să lupte cu monștrii pentru a te face să te simți în siguranță.

Un bărbat adevărat rămâne întotdeauna alături de tine. El nu te va lăsa să te ocupi de problemele, îngrijorările și temerile pe care le avi.

În schimb, el se străduiește să te ajute să îți depășești durerea. El se străduiește să-ți ofere un zâmbet, pentru că nimic nu-l face mai trist decât atunci când vede că ești îngrijorată sau rănită.

Un bărbat adevărat se asigură că știi că poți conta întotdeauna pe ajutorul și sprijinul lui.

Un bărbat adevărat este mereu cinstit cu tine . El nu te pune în situații în care ar trebui să te mintă, pentru că nu va suporta să-ți rănească sentimentele și să-ți frângă inima.

Un bărbat adevărat îți spune mereu adevărul, indiferent cât de crud și dureros ar fi, pentru că meriți onestitate și știe cât de mult înseamnă încrederea, pentru tine.

Un bărbat adevărat arată interesul față de opiniile, interesele, plăcerile și dezacordurile tale. Și lucrurile care contează pentru tine, contează și pentru el.

Un bărbat adevărat te încurajează și te inspiră prin propriile sale cuvinte și acțiuni, pentru a crește și a deveni cea mai bună versiune a ta. El crede în tine. El crede în abilitățile, talentele și puterile tale. El te motivează să-ți urmărești cele mai înalte scopuri și visuri.

Un bărbat adevărat îți permite să știi cât de fericit și de recunoscător este pentru că ai un loc în viața lui.

Un bărbat adevărat te alege în fiecare zi, pentru că nu există altă persoană care ocupă un loc atât de special în inima lui!