Părinți de nota 10

Dragoș Bucur, diagnosticat cu Covid-19, mesaj emoționant pentru soția lui, Dana Nălbaru

La jumătatea lunii trecute, actorul și regizorul Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu Covid-19. De atunci nu s-a mai știut nimic despre starea sa de sănătate. Iată că vedeta a transmis un mesaj așteptat.

Actorul a scris pe Instagram, postând o fotografie cu soția lui, un singur cuvânt: ”mulțumesc”, însoțit de un emoticon sugerând un zâmbet. Nici nu era nevoie de mai mult, toată lumea a înțeles ceea ce era de înțeles.

”Mulțumesc:)”, acest mesaj scurt, cuprinzător și emoționant sugerează ceea ce simte Dragoș Bucur pentru femeia care îi e alături, la bine și la greu, când e sănătos, dar și când e bolnav (cum s-a întâmplat acum) de atâția ani. Femeia care a ales să se retragă din showbiz deși era în culmea succesului, pentru a se dedica familiei.

Femeia care i-a născut doi copii și alături de care a înfiat încă unul, oferind o șansă la o viață normală, frumoasă unui suflet care, nu din cauza lui, a pornit cu stângul în viață.

E mult, puțin… Fanii au apreciat cum se cuvine mesajul actorului, având doar aprecieri și laude la adresa Danei Nălbaru. ”E tare frumoasa Dana, mi-e dor sa o mai aud cântând”, ”Mama frumoasa”, ”Ce frumoasă!”, ”Machiaj discret, cu bun gust”, ”Voua vi se citeste bunatatea pe fata” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de actor la postarea sa.

”O frumoasă!”, ”Natural, frumos…”, comentează altcineva, în timp ce alți fani completează ”Superbă!!!!!!”, ”Chip angelic!”, ”Unica”, ”Frumoasa sotie ai, Dragos…”.

Vezi această postare pe Instagram

Mulțumesc:)

O postare distribuită de Dragos Bucur (@dragosb_online) pe

Loading...