Părinți de nota 10

Ce frumos, este vestea zilei! Vedeta îndrăgită de români a devenit mămică! Și-a anunțat sarcina în urmă cu puțin timp

Fosta asistentă TV trăiește emoții de nedescris, după ce a adus pe lume încă o fetiță. Ce a declarat imediat după ce a văzut-o pe micuță.

Veste minunată în showbizul românesc. Fosta asistentă TV, Sânziana Buruiană, a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a cântărit aproape 4 kilograme.

Tânăra a apelat la nașterea prin cezariană pentru a o aduce pe lume pe fetița sa, iar intervenția chirurgicală a fost un adevărat succes, iar joi seară, Sânziana Buruiană a putut să o țină în brațe pe micuța sa, care se va numi Antonya Olga.

„E bucălată. M-am pregătit pentru trei zile de stat aici, pentru că dacă tot nu vine nimeni, măcar eu să fiu aranjată. (…) Au fost multe nașteri în perioada asta, din cauza carantinei. Am avut un pic de emoții pentru că am avut ceva de așteptat și placenta era deja foarte aproape de operația trecută și am trăit niște emoții. Și mi-a fost, așa, frică. Acum sunt bine, aștept să mă mute peste câteva ore pe salon. De mâine va fi cu mine bebelușa, așa că sper să mă recuperez repede să am grijă de ea”, a declarat Sânziana Buruiană în cadrul unui interviu TV.

Sânziana Buruiană a recunoscut că atunci când a aflat că este din nou gravidă, sarcina avea deja patru luni și a fost o surpriză pentru toată lumea.

„Am aflat pe la patru luni și că eram însărcinată. N-am avut niciun simptom, eram ok, începuse carantina. N-am avut niciun simptom, doar un pic de grețuri și de pofte. Și atunci mi-am dat seama. Că eu aveam un suc acidulat pe care nu-l puteam bea nici la prima sarcină. Am fost cu el la doctor. El a fost foarte fericit pentru că își dorea în sinea lui să avem mai mulți copii. Eu una, fiind singură la părinți, mi-am zis că o să o las singură! Din prima, am aflat și ce este. Dar a și mișcat copilul”, și-a amintit Sânziana despre momentul fericit în care a aflat că Izabela va avea o surioară.

Loading...