Părinți de nota 10

Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate: “Mi-am făcut injecții în burtă în fiecare seară“

Gabriela Cristea a vorbit în cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi, pe care o prezintă la Antena Stars, despre problemele de sănătate pe care le-a avut de înfruntat în perioada sarcinii.

Gabriela Cristea a declarat în urmă cu ceva timp că a pierdut o sarcină, însă nu a vrut să vorbească foarte mult pe această temă, fiind un subiect încă dureros.

Pentru că și-a dorit din tot sufletul să devină mamă, Gabriela Cristea a făcut toate tratamentele necesare și tot ce i-a stat în putință să păstreze cea de-a doua sarcină:

„Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente?

Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente.

Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa… până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat” – a dezvăluit Gabriela Cristea.