Părinți de nota 10

Raed Arafat, semnal de alarmă: Nu vă condamnați copiii la moarte

Secretarul de stat Raed Arafat atrage atenţia, într-o postare pe Facebook, că vaccinarea copiilor este vitală. Refuzul de a vaccina copiii este echivalent cu o condamnare la moarte, scrie Raed Arafat.

”Am urmărit înverșunarea cu care unele persoane publice fac reclamă anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic să iau o poziție clara fundamentată pe ce am învațat și pe ce am văzut pe parcursul anilor. Este incredibil, și chiar extrem de periculos, pentru că unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice!”, îşi începe pledoaria, pe Facebook Raed Arafat.

Unul dintre cele mai mari pericole ar fi reapariţia unor boli eradicate, atrage atenția secretarul de stat.

”Ca medic va spun că cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorită campaniilor de vaccinare. Poliomielita este una dintre bolile eradicate datorita vaccinării și care a început să reapară din cauza refuzului unor părinți de a-și vaccina copiii lor!”, mai scrie Arafat şi îndeamnă părinţii să nu îşi condamne copiii la moarte.

”Nu știu ce poate gândi sau simți un părinte care nu-și vaccinează copilul când o să vadă copilul său mutilat pe viață sau când o să-și piardă copilul din cauza unei boli împotriva căreia acesta nu a fost vaccinat. Nu cred că toate statele conspiră împotriva cetățenilor lor și nici statul Român nu conspiră împotriva Românilor și a copiilor lor! Vă rog și vă îndemn să vă documentați bine înainte de a condamna copilul Dumneavoastră și alți copii cu el la moarte sau la mutilare pe viață!”, îşi încheie Raed Arafat mesajul.

Loading...